Celebrul Connect-R și-a găsit de muncă! Ce meserie are la bază vedeta. Se poate reorienta în timpul pandemiei

10 apr. 2020
Celebrul Connect-R și-a găsit de muncă! Ce meserie are la bază vedeta. Se poate reorienta în timpul pandemiei

România este pur și simplu paralizată din cauza pandemiei de coronavirus. Peste 5000 de oameni au fost deja infectați, iar aproape 600 și-au pierdut viața. Și în restul domeniilor sunt probleme foarte mari.

Celebrul Connect-R și-a găsit de muncă!

Peste un milion de români au rămas fără loc de muncă sau au fost trimiși în șomaj tehnic. Printre cei care au rămas fără muncă se află și artiștii.

Aceștia participau aproape zilnic la evenimente sau aveau concerte. Acum, sunt cu toții la autoizolare și problemele financiare ar putea apărea și pentru aceștia. Nu asta se poate spune și despre celebrul Connect-R.

Puțină lume știe că vedeta are la bază o altă meserie. Se poate reorienta fără probleme în timpul pandemiei de COVID-19. Pe numele său real Ștefan Mihalache, Connect-R are 36 de ani și este din București.

Artistul, care în anul 2012 a reușit să dea lovitura în muzică cu piesa „Vara nu dorm”, a fost pasionat de mașini și a urmat o școală cu profil de tinichigerie auto. Ba mai mult a și practicat această meserie înainte de a deveni celebru.

Dar asta nu e tot. În plus, pe lângă tinichigiu, Connect-R este și instructor de fitness. Prin urmare, dacă renunță la muzică, celelalte două diplome îi vor asigura un viitor strălucit, dar cu siguranță nu la fel de prosper din punct de vedere financiar.