Celebrul neurolog Dulcan avertizează: Cele 3 prafuri albe pe care le înghițim zilnic sunt otrava pentru organism. Evită-le

Celebrul neurolog Dulcan lansează un avertisment extrem de dur pentru toată lumea. Sunt trei prafuru pe care le înghițim zilnic și ne fac foarte mult rău. Trebuie să le evităm pe cât posibil.

Prafurile care ne fac rău

Celebrul neurolog prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan rupe tăcerea. Acesta dezvăluie cauzele bolilor noastre, dar vorbește și despre 3 „prafuri albe”, despre care spune că nu au ce căuta în alimentație.

Sunt otrăvitoare pentru organism. ”Ne trezim cu tumori și nu știm de unde au venit. Aşa au venit: din ce vorbim, ce gândim, ce simţim şi ce facem”, spune Dr. Dulcan, conform doctorulzilei.ro.

Profesorul Dulcan crede că stresul este un factor important de risc pentru noi toți, în ziua de azi, reducându-ne durata vieții. „Trebuie să te aperi încercând să te detaşezi, asta înseamnă autoeducaţie, să cunoşti ceva despre tehnici de apărare de stres şi, sigur, să-l eviţi.

In secolul nostru vorbim de o frecvenţă din ce în ce mai mare, de o morbiditate crescândă a bolii Alzheimer, deci a pierderii capacităţii intelectuale. De exemplu: te duci la şeful tău şi, dacă ştii că o să-ţi facă scandal, deja să anticipezi, să încerci să fii cât se poate de indiferent, să-ţi pui un baraj.

E una dintre tehnicile de apărare. Sigur că nu poţi să eviţi complet stresul, fiindcă trăim într-o lume în care vrem-nu vrem, avem şi stres. Fiecăruia dintre noi i se îmbolnăveşte cineva, îi moare cineva, ne mor prieteni, ne mor din familie, acestea sunt stresuri care sunt inevitabile, fac parte din biologia noastră„, a declarat profesorul.

Dulcan a vorbit și despre cele 3 prafuri albe, otrăvitoare pentru sănătatea noastră. „Sarea multă, zahărul alb şi făina albă. Nimeni nu vrea să mănânce pâine integrală. De ce mâncăm pâine albă, care este secată de toţi nutrienţii din ea? Pâinea integrală este cea sănătoasă organismului nostru. Fumatul face, de asemenea, foarte rău, aditivii alimentari care se pun pentru conservare, coloranţii, toate aceste lucruri ar trebui să fie evitate”, a mai spus profesorul.

Loading...

Revista Presei