Celebrul neurolog Dumitru Constantin Dulcan avertizează: Virusul nu va dispărea cu un vaccin! Inteligenţa virusului este în avantaj

de: Ana Toma
10 nov. 2020
Celebrul neurolog Dumitru Constantin Dulcan avertizează: Virusul nu va dispărea cu un vaccin! Inteligenţa virusului este în avantaj

Întreaga populație și-a pus încrederea în vaccinul care ar urma să ucidă coronavirusul, însă lucrurile s-ar putea să nu fie în favoarea oamenilor. Medicul Dulcan avertizează cu privire la ”inteligența virusului”, care ”este în avantaj” cu mult față de noi.

Neurologul și psihiatrul Dumitru Constantin Dulcan, a vorbit despre virusul care face ravagii în întreaga lume. Renumitul profesorul consideră că noul coronavirus are capacităţi nebănuite, iar ”inteligenţa virusului este în avantaj”.

”Igiena, măsurile de igienă care se cer şi sigur că da, toată lumea îşi pune speranţa în ştiinţă, în găsirea unui vaccin. Unii spun că nu este posibil pentru că, iată, de pildă. HIV-ul, SIDA. Ori de câte ori se crea un vaccin, el își schimba forma”, a spus specialistul, la Antena 3.

El susține că acest vaccin care ar urma să fie distribuit este doar o formă de blocare a virusului și nicidecum o formă de eliminare a acestuia.

”Asta se cheamă fenotipul. Genotipul este esenţa genetică a virusului, iar fenotipul e forma lui. Ce înseamnă vaccin? Vii cu o formă care să îl blocheze. Imediat sesiza forma ta, schimba (…) Bacteriile dacă nu sunt în număr suficient ca să se apere, se asociază mai multe, comunică între ele, își construiesc o peliculă calcaroasă, comunică prin ele și se hrănesc.

Se crede că el poate să fie instrumente medicale, tu le fierbi, etc, dar dacă sunt în cuticulă, se apără, de unde și infecțiile. Se speră ca în viitor să se creeze un antibiotic ca și ele ca să îl poată învinge”, a adăugat Constantin Dulcan.

Inteligența virusului vs. inteligența umană

Mai mult de atât, medicul consideră că ”inteligența virusului” se află cu mult înaintea inteligenței umane, iar acest lucru crează un dezavantaj total.

”Am spus că suntem în momentul de confruntare a două inteligențe. Inteligența virusului și inteligența umană. Deocamdată, în câștig este inteligența virusului

Ne place, nu ne place. Credeți că degeaba am spus ”Inteligența Materiei” (cartea sa), pentru că noi credem că numai noi suntem fiinţe inteligenţe. Vai, da’ de unde!”, a mai spus Constantin Dulcan.