Pepe socheaza! Cu ce s-a ocupat înainte de a deveni cântăreț. Putini stiu adevarul

Pepe

Unul dintre cei mai cunoscuți și invidiați cântăreți din România are un trecut zbuciumat. Deși mulți s-ar feri să vorbească despre asta, Pepe a dat cărțile pe față. A făcut dezvăluiri incendiare din adolescență. Sigur nu știai aceste lucruri.

Pepe este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. A devenit celebru datorită muzicii, dar are și o familie frumoasă.

Pepe, dezvăluiri incendiare din trecut

Când îi întrebi pe fanii lui Pepe de trecutul idolului lor aceștia spun Oana Zăvoranu. Nici acum nu s-a uitat relația năbădăioasă dintre cei doi care s-a terminat cu un scandal monstru. Cu ce s-a ocupat însă Pepe înainte de a deveni cântăreț? O spune chiar el. „Am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine și de cafea. Niciodată nu mi-a fost rușine și sper că, atunci când voi avea un copil, să fie și el la fel de ambițios”, a declarat Pepe, conform revistei VIVA!

Dar asta nu e tot. Pepe recunoaște cu modestie că succesul nu a venit doar din cauza vocii lui. Are o brățarp de valoare sentimentală, pe care o poartă zilnic la mână. „Brăţara este realizată din aur alb cu diamante negre şi albe. Am zis să comand doar o bijuterie, una şi bună. Am simţit nevoia să am o piesă valoroasă, cu numele fetiţelor mele, Maria şi Alexandra Rosa. Nu o dau niciodată jos de la mână”, a declarat Pepe, potrivit Click.

Pepe, pe numele său din buletin Nicolae – Ionuț Pascu a debutat pe scenă, la Ploiești, în 1996, la un festival de muzică ușoară. A ajuns cunoscut în 1999, când a devenit solistul grupului ”Latin Express”, care a introdus pentru prima dată stilul flamenco în România. Din anul 2000 și până acum, evoluează individual sub numele Pepe, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți soliști de muzică latino din țara noastră.

Citește și:

Revista Presei