Celebrul Puya, de nerecunoscut! Schimbare radicală a rapperului: De ce s-a destrămat La Familia

25 nov. 2019
Celebrul Puya, de nerecunoscut! Schimbare radicală a rapperului: De ce s-a destrămat La Familia

Celebrul Puya a ajuns de nerecunoscut. Rapperul a făcut o serie de schimbări radicale în viața lui. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asemenea decizii. Cântărețul a vorbit și despre destrămarea trupei La Familia.

Băieții răi, Șisu și Puya, au rămas o amintire. De asemenea, și celebra lor trupă cu care au făcut carieră în anii 2000 nu mai există. Puya a făcut dezvăluiri complete despre schimbările din viața lui.

Puya s-a reinventat

Unul dintre băieții răi ai muzicii rap autohtone s-a reinventat. Puya nu mai cântă cu Sișu, a decis să urmeze o carieră solo. „Am vrut să redobândesc prestigiul unui album de muzică… o muncă colectivă de la compozitor, artist, interpret, inginer de sunet, regizor etc. Asta chiar însemna ceva înainte. Acum e maculatură. E prea multă muzică, prea des și, bineînțeles, multă proastă. Dar nu pentru că artiștii ar fi slabi. Din contră, sunt din ce în ce mai buni, doar că pur și simplu nu poți face un album tare într-o lună așa cum te sfătuiește YouTube. Muzica a devenit content. Eu nu vreau să fiu un alt angajat la multinaționala YouTube, să mă supun orbește content-ului.

Eu vin de pe vremea casetelor cu bandă și sunt sigur că muzica bună circulă. Muzica proastă nu. Cine vrea să mă caute, mă găsește acolo. Aplicația e caseta mea. Cine nu vrea să mă asculte sau să vină acolo, înseamnă că nu e foarte interesat și nu avem oricum multe în comun. E fun club-ul meu”, spune Puya, conform protv.ro.

Puya spune că nu e interesat de câți oameni îi folosesc aplicația și că nu lucrează cu cifre și date statistice. „Vreau doar să despart fanii lui Mark Zuckerberg de fanii lui Puya. Dacă nu știi nici măcar două melodii de-ale mele, nu te aștepta să fac poze cu tine sau să stăm de vorbă. Nu avem ce vorbi. De când telefoanele au început să facă poze, a apărut o categorie de oameni care vor poze cu persoane publice. Artistul e un fraier ce trebuie să stea drepți ori de câte ori e nevoie. Pe mine mă interesează să stau DOAR cu cei care îmi ascultă muzica. Nu mă interesează altceva și cei care își descarcă aplicația cu siguranță sunt cei care trebuie. Altfel, de ce să te obosești? E o sită, dacă vrei”, a dezvăluit artistul.

Mai mult, Puya a făcut o schimbare și în viața personală. Deși s-a întors în Sălăjan, la bloc, Puya și-a cumpărat un loc de refugiu, pentru el și familia lui, la țară. Scopul său este să-și învețe fetele cu traiul la țară. „Casa este din lut și așa o să rămână. Vreau să le arăt orășenilor și țăranilor veniți pe la oraș că nu tot ce este vechi este și prost și ce e nou e bun. Cu tot respectul pentru Buhnici, casele noastre astea tradiționale, un pic aranjate, te țin 100 de ani și costă foarte puțin în comparație cu noutățile în materie de construcții. Vreau să demonstrez că nu e musai să te bagi dator 30 de ani că să-ți iei 40 mp în București. Poți să stai liniștit la țară într-o casă de maxim 25.000 de euro, cu cât spațiu vrei. Am făcut-o din mândrie națională, dacă vrei.”, a mai spus Puya.

Născut și crescut în Sălăjan, Puya a avut la un moment dat o „rătăcire”. A plecat din cartier și s-a mutat la curte, în Cernica. N-a rezistat prea mult. „Nevasta mea e din Deva și nu înțelege de ce țin neapărat să stau în același cartier. De ce? Eu zic, mai în glumă mai în serios, că sunt la mine în sat. Am avut o casă la Cernica, am fost cel mai bogat de la țară, că să zic așa, în așa numitele zone rezidențiale. Când m-am întors în cartier, am pupat și bordurile. Și ce crezi? Sălăjanul are gazon mai tare ca orice curte de vilă, gratis!!! Vin unii, îl tund, îl udă, îl replantează. Ce rost are să te chinui?”, dezvăluie Puya, conform sursei citate.

Artistul este tată cu normă întreagă pentru cele 3 fete ale sale. Cea mai mare are 9 ani, în timp ce mezina doar 2 ani.