Toggle Menu
  1. Home/
  2. Politică/

Celentano din Las Fierbinți a explodat: “Băi panaramelor care sunteti (…) Ca vă „place” privilegiile „care le aveti,nu?””

Cel mai celebru actor din „Las Fierbinți”, interpretul lui Celentano a avut o reacție extrem de acidă pe blogul său și a șters pe jos cu clasa politică actuală. Adrian Văncică este supărat pe toți cei care sunt astăzi deputați și senatori și consideră că Parlamentul este ilegal pentru că nu respectă votul popular.

Supărarea cea mai mare a actorului este legată de modul în care se desfășoară lucrurile cu ocazia centenarului, de altfel un proiect intens mediatizat, dar complet inexistent. Practic doar încă un motiv de a cheltui bani publici pe un mare nimic.

„Am intrat în anul centenar. Şi? Am intrat cu un parlament care functioneaza ilegal. În 2009 a avut loc un referendum perfect valabil care a avut un rezultat simplu: 300 de parlamentari si parlament unicameral. Buna, rea,aceasta a fost vointa poporului. Aşa trebuia să se facă. Ca la Brexit,bun,rău, dracu să-l ia şi pe ala…sa se faca daca asa a vrut poporul.

Desteptii astia de politicieni o tot scaldă că poporul sa nu iasa in strada,sa se manifeste la vot,ca asa e democratia….pai s-a votat intr-un fel si voi tot nu executati bai panaramelor care sunteti deputati şi senatori! De ce? Ca vă „place” privilegiile „care le aveti,nu?” S-a votat intr-un fel si e altfel, se iese în stradă şi degeaba,tot fac ce vor. Eu nu pot sa consider acest parlament ilegal? Ca votul de la referendum are putere juridica mare. Sa mai vorbim de UDMR care nu e partid politic si e în Parlament? 100 de ani de Romania,nu-mi dau seama daca e prea mult sau prea putin!?”, a scris Adrian Văncică pe blogul personal.

Advertisement

Poate te interesează și…

Mircea Badea șocat! De ce l-a căutat Poliția acasă

Cercetările au demonstrat! De unde moștenesc copiii inteligența: de la mamă sau de la tată?

Dezvăluiri absolut șocante despre H&M și C&A! Cum se fabrică hainele puse în vânzare

Valentin Păun/ Sursa foto: antena3.ro

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție