Cezar pleacă de la Survivor România înainte de marea finală! Acuzații grave la adresa Kanal D! Cine câștigă trofeul

cezar elena survivor

Curg acuzațiile la adresa Kanal D, după ce fanii au aflat încă înainte de difuzarea ediției de duminică a emisiunii Survivor România, că cel care va fi eliminat din competiție va fi boxerul Cezar Juratoni. Ceea ce înseamnă că în marea finală au rămas Emanuel și Lola, deja calificați, plus Iancu și Elena.

Faimoasa a supraviețuit la opt consilii și a fost de fiecare dată salvată de public. În ultimele două luni performanțele ei au fost extrem de slabe și chiar și în jocurile individuale a fost eliminată prima. Totuși, conform fanilor emisiunii, care au știut și că Emy va pleca sâmbătă, aceasta va ajunge în finală, nemeritat dacă luăm în calcul capacitățile ei de sportivă, meritat dacă ținem cont că a fost ținta atacurilor și o sursă inepuizabilă de subiecte pentru acest reality show.

Pe grupurile de susținere s-a spus că toate filmările s-au încheiat deja, cu excepția finalei, care va fi live pe 30 mai. Andrei Ciobanu a intervenit și el pentru a-și calma susținătorii și le-a explicat că nimeni nu știe în acest moment cine va câștiga competiția Survivor România, pentru că finala va fi pe 30 mai live.

Cine câștigă Survivor România

Totuși mulți dintre cei care au urmărit activ emisiunea și s-au implicat și în susținerea concurenților spun că lupta se dă între Elena și Iancu, cei doi fiind cel mai intens promovați de Kanal D. Și într-adevăr, până acum aceștia par a avea cei mai mulți fani.

Iancu Sterp este fratele cântărețului de manele Culiță Sterp și fost concurent la emisiunea Puterea Dragostei. Acesta s-a dovedit a fi, însă și un sportiv foarte bun, dublat de un caracter ireproșabil. Intervențiile spumoase ale familiei i-au adus și mai multă popularitate.

De cealaltă parte, Elena a fost prezentată ca o victimă a colegilor. Ea chiar a fost ținta tuturor Faimoșilor, Grațiela Duban jignind-o foarte urât la un moment dat. Ea a făcut referire la semnele pe care le are Elena pe fața din cauza unei boli cu care s-a infectat în 2013.

Lola și Emanuel au și ei povești interesante, însă nu se bucură de popularitatea celor menționați mai sus. Cristina Șișcanu, dar și alte vedete au spus că vor vota totuși Emanuel. Rămâne de văzut dacă fanii au avut dreptate și marele câștigător va fi Iancu Sterp, spre el înclinându-se cel mai mult balanța pe rețelele de socializare.

Revista Presei