Chef Florin Dumitrescu, dezvăluiri din culise! Ce se întâmplă, de fapt, în emisiune: Misterul, elucidat

Chefi la cutite

Chef Florin Dumitrescu s-a decis să facă dezvăluiri din culisele uneia dintre cele mai urmărite emisiuni TV! Ce se întâmplă, de fapt, la Chefi la cuțite. Bucătarul a elucidat tot misterul.

Multă lume credea că unele moente din emisiune sunt regizate. Ei bine, mare greșeală! Toate momentele tensionate și scandalurile sunt pe bune.

Chef Florin Dumitrescu rupe tăcerea

Emisiunea ”Chefi la Cuțite”, de la Antena 1, a oferit, în repetate rânduri, momente tensionate care s-au transformat în adevărate scandaluri. Telespectatorii s-au întrebat dacă acestea sunt ”regizate” sau atmosfera se încinge, la propriu și la figurat, în anumite momente. Tot misterul al fost elucidat chiar de unul dintre protagoniști.

Chef Florin Dumitrescu a dat cărțile pe față. Explicațiile sale oferă o imagine de ansamblu a ceea ce se întâmplă în timpul acestui show culinar. Contrele nu sunt deloc amicale, dar acestea fac deliciul emisiunii, iar totul pornește… din suflet. Și, în ultimă instanță, momentele tensionate sunt ”pe bune”.

“Ăsta e deliciul emisiunii practic, aici se face declicul și de aici începe, să zicem așa, toată regia emisiunii. Dacă ai pune trei actori să joace ceea ce facem noi, nu ar putea niciodată, pentru că lucrurile pe care noi le facem acolo sunt din suflet și sunt pe bune. Fix asta este motivul pentru care emisiunea funcționează așa cum funcționează, pentru că fiecare dintre noi este căpos, fiecare dintre noi vede lucrurile cu totul diferit și fiecare vrea să își impună punctul de vedere. Și, automat, lucrurile se întâmplă cum se întâmplă și le puteți vedea la televizor”, a declarat Florin Dumitrescu pentru libertatea.ro.

Revista Presei