Chef Sorin Bontea a încasat lovitura momentului! Situație fără ieșire pentru vedeta Antenei 1

Chefi la cutite

Lovitură uriașă pentru Chef Sorin Bontea! Vedeta Antenei 1 a intrat într-o situație fără ieșire. Se pare că nu mai are nicio șansă.

A fost o zi neagră pentru chef Sorin Bontea. Cel mai îndrăgit show culinar, Chefi la Cuțite, i-a oferit o dezamăgire uriașă.

Chef Sorin Bontea nu mai are nicio șansă

Surpriza extrem de neplăcută pentru chef Sorin Bontea. Acesta a rămas fără doi concurenți în cadrul show-ului. Nu i-a trecut niciodată prin cap că se putea întâmpla acest lucru.

Seara de marți a fost cu mari emoții pentru concurenți, dar și pentru cei trei chefi. Echipele au fost nevoite să conceapă un dish cu tema street-food care să-i cucerească pe jurații invitați special la Chefi la Cuțite – ispitele de la Insula Iubirii.

După ce echipa lui chef Florin Dumitrescu a câștigat la doar o farfurie diferență, echipa verde și mov au intrat la duel. Tema, în aparență simplă, le-a dat mari bătăi de cap bucătarilor, căci mulți dintre ei nu au respectat specificul impus de Gina Pistol – o farfurie low budget. Tocmai de aceea, marți seară, eliminarea a fost una dublă.

Din păcate, chef Sorin Bontea este cel care a rămas fără doi concurenți, iar astfel, echipa verde a pierdut primii doi aliați în sezonul 7 – Florin Petcu și Iulian Olaru. „Nici nu-mi trecea prin cap vreodată ca ei să facă asemenea greșeli. Doi oameni să plece în același timp acasă…Am luat-o pe urmele lui Cătălin, vorbesc singur”, a spus chef Bontea la finalul serii.

Revista Presei