Chef Sorin Bontea, obligat să mănânce ciorbă de pui cu sânge! Cum a fost posibil

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au fost serviți cu delicatese în Asia Express. Cei doi au fost nevoiți să guste preparate pe care nu ar fi crezut vreodată că le pot mânca. 

„Pâine n-am întâlnit pe aici. Dimineața orez, seara orez. Uneori îi pun și niște usturoi, în special dimineața. Ne-am trezit de multe ori în miros de usturoi. Cel mai ciudat lucru pe care l-am mâncat în Filipine a fost o ciorbă de pui cu sânge. Pun la fiert puiul, niște ghimbir, acresc cu tamarin și adaugă și sângele, spun ei pentru mai mult gust. Are o consistență de nămol și e închisă la culoare. Gustul nu a fost chiar rău, dar nu pot să zic că aș mai vrea o porție”, a povestit chef Sorin Bontea.

“Am văzut prin piețe sau pe la oameni pe acasă frigărui din sânge, frigărui cu capete de găină sau cu ghiare de pui. M-am gândit să aduc câteva acasă pentru Scărlătescu și pentru Dumitrescu. Lui Florin puteam să îi aduc și un balut (ou eclozat). Sigur i-ar fi plăcut”, povestește râzând chef Bontea.

Răzvan Fodor: Am descoperit un soi de frigărui 

“Acasă mâncam orez de maxim 2-3 ori pe lună. Aici, după ce mănânci în fiecare zi ți se cam ia. Am descoperit un soi de frigărui care sunt băițuite cu un sos gustos și astea îmi plac. Poate mai au și alte lucruri bune, dar asta a fost ce am primit noi cel mai bun de la oameni”, a povestit Răzvan Fodor.

Telespectatorii vor vedea cum se descurcă cei doi începând de sâmbătă, 15 februarie, ora 20.00 când cel de-al treilea sezon al reality-show-ului Asia Express revine la Antena 1.

Loading...

Revista Presei