Chinezii au dat lovitura finală Europei! BMW a fost depășit. Motocicleta care rupe toate topurile

segway-apex-001

Este lovitura anului pentru gigantul BMW. Chinezii au dat lovitura în plin producătorului german. Este vorba despre motocicleta care rupe toate topurile.

Chinezii au dat lovitura finală Europei

Cei care dețin marca Ninebot au cumpărat Segwat și nu au stat degeaba. Au creat o motocicletă fabuloasă care ia depășit pe cei de la BMW. Xiaomi a prezentat recent o motocicletă electrică mai rapidă decât un BMW M3.

Xiaomi este o companie chineză cunoscută pentru telefoanele sale, periuțe de dinți li trotinete electrice. Acum va fi cunoscută și pentru motociclete. Prima motocicletă electrică este produsă de Ninebot sub brandul Segway și poartă numele „Apex”.

Motorul electric are dimensiuni generoase și este montat central pe cadrul motocicletei. Aceasta ar accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de patru secunde. Este o performanță care o pune pe picior de egalitate cu un BMW M3. Este vorba de BMW M3 CS, cel mai puternic M3, care accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde.

Motocicleta produsă de Xiaomi folosește un motor de 150 CP. Acesta asigură suficientă putere pentru a împinge Seqway Apex la o viteză maximă de 200 km/h. Pentru o motocicletă de curse obișnuită, aceste cifre nu par grozave, dar pentru una electrică, Xiamo a reușit imposibilul.

Motocicleta electrică a Xiaomi pare să aibă la bază șasiul modelului Yamaha R6. Sau cel puțin unul copiat destul de îndeaproape după acesta, conform promotor.ro.

Revista Presei