Cine a făcut-o pe Denise Rifai vedetă de televiziune? Bărbatul celebru care a promovat-o intens

de: Ana Toma
13 apr. 2021
Cine a făcut-o pe Denise Rifai vedetă de televiziune? Bărbatul celebru care a promovat-o intens
Denise Rifai

Denise Rifai este o față deja cunoscută pe piața media, iar emisiunea 40 de întrebări de la Kanal D, i-a adus vedetei mai multă notorietate. Puțini știu însă cine este omul din spatele succesului lui Denise Rifai, care a contribuit enorm în promovarea acesteia.

Surprinzător este faptul că omul din spatele lui Denise Rifai este chiar invitatul ei din această seară, Cosmin Gușă, politician și coacționar al Realitatea Tv. De aici, și legătura dintre cei doi

Bărbatul care a făcut-o vedetă pe Denise Rifai

Denise Rifai a debutat la Realitatea Plus, pe vremea când Cosmin Gușă era patron, lucru care i-a dat vedetei șansa să se dezvolte, să devină cunoscută, iar mai apoi să ia o decizie importantă pentru cariera sa.

Vedeta a demisionat de la Realitatea Plus, chiar în momentul în care Cosmin Gușă a plecat de la coordonare, deci practic, relația dintre cei doi era una destul de apropiată.

Marți seară, fostul șef al lui Denise Rifai va fi chiar invitatul său în cadrul emisiunii 40 de întrebări. Acesta are 50 de ani, are doi copii, este căsătorit, iar în prezent este la al doilea mandat de președinte al Federației Române de Judo, este membru fără funcție în PSD, consultant politic și moderatorul emisiunii „Ce-i în Guşă şi-n căpuşă!” de la Gold FM, post condus de fiul său, Cosmin Andrei Guşă.

Bărbatul va fi pus în fața unor situații nu foarte plăcute, iar printre întrebările pe care Denise Rifai i le va pune se numără: ”Cine v-a eliminat din PSD?”, „V-aţi răzbunat pe Adrian Năstase?”, „Aţi şantajat politicieni cu dosare sexuale?”, dar și dacă „Sunteţi Iuda în politică?”.

Motivul pentru care Denise Rifai a renunțat la Realitatea

Demisia lui Denise Rifai de la Realitatea a fost o veste șoc în lumea mondenă. Nimeni nu se aștepta ca prezentatoarea emisiunii Legile Puterii să ia o decizie atât de drastică, însă vedeta a fost destul de clară când a spus motivele pentru care a plecat.

Denise Rifai a mărturisit că noua linie editorială nu se potrivea deloc cu ea și a preferat ca mai bine să se desprindă. Deși a avut ani întregi de activitate, vedeta a povestit că noul climat nu este pentru ea și are încredere că și publicul a observat discrepanțele din ultima perioadă.

”Am decis sa demisionez de la Realitatea si este un act Unilateral. Iar motivul este unul cat de poate de simplu: intre mine ca jurnalist si noua linie editoriala a postului s-a instalat o incompatibilitate evidenta.

Eu sunt Denise Rifai. Moderator si Realizator al emisiunii #LegilePuterii. Si asa o sa raman! Si nu pot lucra ca profesionist si om care am trait zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, in acest nou climat pe care cu siguranta l-ati remarcat si dvs.

Plec asadar de la noua RealitateaPlus, dar cu Acea RealitateaTV care astazi nu mai e, in suflet! Sunt multumita ca am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistica asa cum scrie la carte, in aceasta televiziune care, in toti anii acestia, a fost o insula de independenta jurnalistica. Poate singura!”, mărturisea vedeta pe contul personal de socializare.