Cine a fost iubitul celebru al Mirelei Vaida în trecut? Este un cunoscut cântăreț, iar relația lor era secretă

mirela vaida

Mirela Vaida este una dintre cele mai popolare prezentatoare din România la ora actuală. Deși serialul Vulpița i-a adus multe critici, a venit și cu cifre record de audiență. Vedeta Antenei 1 este absolventă de Drept, dar încă din adolescență i-a plăcut viața de artist.

Câna avea doar 20 de ani, în anul 2002 era o cântăreață la începutul carierei, dar a intrat în atenția publicului datorită iubitului său, Claudiu Popescu, membru fondator al trupei No-Name, în mare vogă la vremea respectivă. Relația nu a durat foarte mult și la început se pare că cei doi au ales să o țină la secret.

Despărțire fără ecou

După participarea ei la mai multe festivaluri de muzică a câștigat un casting prin care devenise membră a trupei de fete Ho-Ra. „Pentru viitorii ei fani, avem o veste bună: Mirela este singură! Din februarie, s-a despărţit de iubitul ei, Claudiu de la No-Name”, scriau ziarele în 2003, dar fără să existe ulterior și un scandal pe tema aceasta. Subiectul s-a stins lin.

Astăzi Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru Vaida, cu care are trei copii, iar cariera ei se află în plină ascensiune.

Vezi și Mirela Vaida uimește! Ce studii are vedeta și cu ce medie a absolvit facultatea. Nu vorbește niciodată despre asta

Revista Presei