Cine a fost iubitul secret al Cristinei Țopescu? E celebru! Pe el l-a iubit cel mai mult

20 ian. 2020
Cine a fost iubitul secret al Cristinei Țopescu? E celebru! Pe el l-a iubit cel mai mult

Cristina Țopescu nu s-a iubit doar cu Ștefan Bănică Jr., un alt om i-a dat lumea peste cap. Pe el l-a iubit și l-a respectat cel mai mult dintre bărbații cu care a fost, spunea un apropiat al jurnalistei.

Este vorba despre jurnalistul și analistul politic Dan Andronic, scrie playtech.ro.

Un apropiat al Cristinei a vorbit despre frumoasa lor relație. Acesta a mărturisit că a fost bărbatul pe care l-a respectat și pe care l-a îndrăgit foarte mult. Chiar și după ce s-au despărțit, cei doi au rămas în relații foarte bune și au avut numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt.

“Dintre toți bărbații din viata ei, pe el l-a iubit și respectat cel mai mult. Cristina a avut parte de o poveste liniștită, frumoasă, cu un bărbat pedant, atent, cu mult bun simt. Un om cu o vastă cultură generală. Primul iubit cu care Cristina a putut vorbi ca de la egal la egal. După despărțire au rămas amici, iar ea a vorbit la superlativ despre Andronic până în ziua în care a murit”, a declarat un apropiat al Cristinei Țopescu, pentru sursa citată.

Cristina s-a iubit și cu Manuel Savu

Manuel Savu este unul dintre cei mai cunoscuți chitariști români. Acesta a trecut prin trupe precum: Iris, Voltaj, Krypton, Mike & Blue Spirit .

Cristina a vrut ca relația să fie secretă și s-a supărat atunci când s-a publicat numele acestuia în revista Tango, condusă de Alice Năstase-Buciută.

”Cristina s-a supărat puțin după ce a apărut interviul pentru că ea a povestit despre bărbatul cu care era atunci, despre relația lor, despre cum vede lucrurile iar Simona Catrina i-a pus numele în revistă pentru că toată lumea știa că au o relație oficială.

Îl spun, pentru că l-am scris și în revistă: Manuel Savu. Noi îl cunoșteam bine, era muzician, am înțeles că era și pilot de cursă lungă… nu-mi amintesc acum.

Simona i-a scris numele în interviu și Critsina s-a supărat. A zis: ”eu ți-am vorbit despre relația mea dar eu nu aveam permisiunea să-i dau numele în mod oficial”. Simona îi dădea dreptate, a zis: ”te rog să mă ierți, știu și eu cum este când un bărbat nu vrea să spună oficial că e cu tine”…!

Și eu le-am certat pe amândouă, am zis: ”măi, fetelor, stați un pic, ce relație e aia în care bărbatul nu-ți dă voie să spui că ești cu el. E cu tine dar nu-i spui numele în interviu că nu-i frumos? Terminați amândouă cu asta și hai să trecem mai departe”…

Deci nu el ne-a atras atenția ci ea s-a supărat și a zis că ar fi trebuit să punem… Simona a întrebat: ”E vorba de Manuel Savu?”, și a scris în paranteză: ”cunoscutul muzician și pilot de raliu, nota redacției”. Iar Cristina a zis: ”de ce n-ai trecut și numele tot în paranteză?

Ca să înțeleagă el că nu eu i-am dat numele ci că tu, Simona, l-ai trecut acolo”. Iar eu, ca redactor-șef, cumva, mediam conflictul ăsta.

Asta mi-am amintit: că nici Simona Catrina și nici Cristina Țopescu nu vedeau relațiile de genul acesta, la momentul la care a avut loc interviul, acum mulți ani, așa cum cred eu că e firesc să vezi. Să fii sigur în relația ta, să n-ai nimic de ascuns și tu, ca femeie, să nu depinzi de acceptul bărbatului”, a povestit Alice Năstase-Buciută la Canal 33.