Neașteptat! Cine a fost marea iubire a lui Cătălin Măruță înainte de Andra și cum arată aceasta! Este fiica unui super celebru jurnalist

06 mai 2020
Neașteptat! Cine a fost marea iubire a lui Cătălin Măruță înainte de Andra și cum arată aceasta! Este fiica unui super celebru jurnalist

Cuplul Andra și Cătălin Măruță este unul dintre cele mai iubite din showbiz-ul autohton. Cei doi se iubesc mult și au o familie foarte frumoasă și unită. Cei doi copii, Evz și David le întregesc viața și reprezintă un exemplu de împlinire și fericire. Puțin știu, însă că prezentatorul Pro Tv este într-o relație solidă cu o altă femeie atunci când și-a întâlnit actuala soție.

Este vorba despre Iulia Ioanițoaia, fiica celebrului jurnalist sportiv, Ovidiu Ioanițoaia. Aceasta era chiar producătorul emisiunii pe care o modera Cătălin Măruță la TVR 2, „Tonomatul de pe doi”. Culmea este că tot pe aceste platouri a cunoscut-o și pe Andra, având-o ca invitată.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, – a povestit Andra într-unul din interviurile sale.

Gestul impresionant al Andrei

Dintre vedetele din România, Andra a fost prima vedetă care a donat 20.000 de euro pentru spitale la izbucnirea COVID-19.

‘Siguranța este pe primul loc. Trebuie să fim precauți. Mi se face inima cât un purice de fiecare data când aflu că s-a umflat numărul pacienților. Clar, nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri.

Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor. Fac eforturi să izoleze și să trateze acest virus înspăimântător. Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale care se află în prima linie de luptă cu virusul, m-au emoționat.

Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă. Dar așa e mai sănătos. Prin acest act personal încerc să ajut spitalele românești. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toți cei bolnavi’, a transmis artista, care donează într-o perioadă în care activitatea sa este afectată din cauza epidemiei, conform viva.ro.

Sursa foto Iulia Ioanițoaia: unica.ro