Cine a fost prima iubită a lui Liviu Dragnea și ce-și dorea să devină? Detalii neștiute despre omul care a îngropat PSD

irina

La ce ne gândim atunci când auzim numele Dragnea? Unii vor înjura și vor aminti de OUG 13, alții vor spune că este cel mai influent om politic, iar alții vor spune că a fost omul care a îngropat PSD, dar un lucru este cert, în spatele politicianului se află secrete bine păstrate.

Probabil ne-am întrebat cu toții dacă într-adevăr are sângele atât de rece încât ar putea face orice pentru a-și salva pielea, și dacă totuși, în spatele actorului politic, se află un altfel de om.

Cine este, de fapt, fostul lider al PSD?

Liviu Dragnea s-a născut la Gratia, în Teleorman, și își dorea să devină șofer. Mai apoi, s-a răzgândit și a vrut motociclist. Școala a abirdat-o cu seriozitate. Fostul lider al PSD spunea că a fost un elev bun, dar nu era tocilar. I-au plăcut mult matematica și fizica, materii al care a fost olimpic, dar și româna.

Nici la capitolul fete nu a stat rău. Iubitul Irinei Tănase s-a îndrăgostit pentru prima dată în clasa a VIII-a.

”Prima dată m-am îndrăgostit într-a opta, de o colegă de şcoală. A fost ca în clasa a opta: foarte multă pasiune şi foarte multă ruşine. Ne era drag amândurora. Era jocul frumos şi curat cu bileţele trimise, cu mers la film împreună cu colegii şi, întâmplător, stăteam unul lângă altul. Mai o luăm de mână. Era un sentiment frumos care a durat până am plecat la liceu, şi unul şi altul.”, a spus Dragnea pentru Adevărul.

De atunci, Dragnea spune că s-a mai îndrăgostit doar de două ori. Fostul lider al PSD spune că nu este un șablon pentru a te îndrăgosti.

”Eu am auzit de foarte multe ori discuţia aceasta. Cred că e o părere pusă greşit. Părerea mea e că dacă cineva spune că îi plac blondele sau brunetele, ori are el o problemă de înţelegere, ori o problemă mai profundă. Când te îndrăgosteşti de cineva, nici nu are importanţă dacă e înaltă, scundă, că e grăsuţă, slăbuţă, blondă, roşcată sau brunetă. Se întâmplă ceva pur şi simplu. Cine spune aşa ceva nu vorbeşte de dragoste. În dragoste nu e un şablon pentru a te îndrăgosti. Nu e ca şi cum ai spune: „Eu am un set de criterii şi numai cine se califică peste ele poate fi luată în calcul pentru a mă îndrăgosti“.”, a mai spus acesta pentru sursa citată.

Revista Presei