Cine a fost prima mare iubire a lui Cătălin Măruță, înainte de Andra? Era o super vedetă, iar relația cu ea era interzisă

23 apr. 2021
Cine a fost prima mare iubire a lui Cătălin Măruță, înainte de Andra? Era o super vedetă, iar relația cu ea era interzisă
Andra și Cătălin Măruță

Cătălin Măruță și Andra au peste 12 ani de căsnicie și formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi au împreună doi copii superbi, pe Eva și David și se bucură de mare succes și în carieră. Înainte de a fi împreună, cei doi au avut alte relații.

Când și-a cunoscut actuala soție, Cătălin Măruță era de mai mult timp cu Iulia, fata lui Ovidiu Ioanițoaia. Aceasta era productor la emisiunea pe care actuala vedetă Pro Tv, o prezenta la TVR, Tonomatul de pe 2.

Însă nu ea a fost prima mare iubire a lui Cătălin Măruță. Ci una dintre vedetele anilor 90, mai exact una dintre crainicele de la TVR, care acum are peste 70 de ani.

Cine a fost prima dragoste pentru Cătălin Măruță

Este vorba despre Cristiana Bota, care era o prezență extrem de incitantă la acel moment. Amuzant este că ea era chiar mama celui mai bun prieten al lui Cătălin Măruță.

Eram la începuturile mele în TVR, alături de un prieten foarte bun, Tudor, şi, la un moment dat, a trecut pe lâng noi una dintre fostele crainice de atunci, Cristiana Bota. Şi atunci i-am făcut semn prietenului meu şi i-am arătat că îmi place foarte mult de ea şi că sunt foarte îndrăgostit încă de pe vremea când mă uitam la televizor, de acasă. Iar replica prietenului meu a fost: “cum, tu eşti îndrăgostit de mama?”, a povestit Cătălin Măruță, în urmă cu mai mulți ani, într-un interviu pentru Click!

Prezentatorul este și astăzi foarte bun prieten cu Tudor Bota.