Cine a fost primul iubit al Mihaelei Rădulescu. Nimeni n-a știut până acum: Nu mi-am bătut capul foarte tare

Mihaela Radulescu masca

Mihaela Rădulescu continuă să fie o prezență unică pe piața media după ani de zile petrecuți pe micile ecrane. Puțini știu însă detalii despre trecutul amoros al prezentatoarei Tv de la ”Ferma” și despre eșecurile prin care a trecut încă din perioada adolsecenței.

Mihaela Rădulescu a făcut o serie de mărturisiri cu privire la perioada adolescenței, dar și despre iubirile de la acea vreme.

Întrebată dacă în perioada liceului era la fel extrovertită ca acum, prezentatoarea de la ”Ferma” s-a declarat chiar rebelă.

”Rebelă. Mai tăcută decât astăzi. Căutam mereu ceva care să mă anime, care să mă definească. Nu eram o fată rea, doar că nu mai ascultam ca înainte, descoperisem că am o personalitate și insistam să o folosesc. Eram oarecum în grafic, ca orice adolescent al generației mele, fără excese sau abuzuri. Descopeream viața, băieții, iubirea, posibilitățile…”, a mărturisit Mihaela Rădulescu pentru Viva.

Mărturisirile vedetei nu se opresc aici. Aceasta a vorbit și despre prima iubire și despre cum arăta bărbatul care i-a furat inimaîn anii adolescenței.

”Era blond cu ochi albaștri, foarte inteligent și bine crescut, total anti sport și foarte leneș. Deci, mi-a trecut repede. Compatibilitatea începea să aibă sens și încerca să-mi spună să caut și dincolo de o față perfectă. Ceea ce am și făcut, în continuarea vieții. Încă n-am terminat”, a spus Mihaela.

Primul eșec în dragoste

De cealaltă parte, vedeta de la Pro Tv a vorbit și despre primul eșec în dragoste, care, spre fericirea ei nu a fost o durere chiar atât de mare.

”E, normal, dar nu mi-am bătut capul foarte tare. Aveam norocul de a avea încredere în mine, știam deja că nu trebuie să-mi pierd timpul cu un cal necâștigător, cum nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat.

Nu mă interesează bărbații altor femei sau bărbații care nu mă văd, e mult mai incitant să ni se întâlnească privirile de oameni liberi și sincronizați în dorințe”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

Revista Presei