Cine a fost primul iubit al Mirelei Vaida. Bărbatul celebru care a iubit-o enorm. Care a fost motivul despărțirii

de: Ana Toma
23 apr. 2021
Cine a fost primul iubit al Mirelei Vaida. Bărbatul celebru care a iubit-o enorm. Care a fost motivul despărțirii

Mirela Vaida este mamă, vedetă și artistă. Este căsătorită de ani buni, are trei copii iar din punct de vedere profesional se poate declara o femeie total împlinită. Puțini știu însă cine a fost primul bărbat din viața vedetei la Acces Direct.

Când vine vorba de viață personală, Mirela Vaida este puțin mai rezervată. Imaginile cu soțul vedetei sunt greu de găsit, așa că are grijă să ofere publicului doar ce își dorește și cât își dorește, lucru care e de înțeles.

Cine a fost primul iubit al Mirelei Vaida

Înainte de a se căsători și înainte de a deveni celebră, Mirela Vaida a avut o relație cu un bărbat celebru la acea vreme în România. Povestea de dragoste a început în 2002, iar pe atunci, vedeta nu visa la televiziune, ci la muzică.

Acela a fost momentul în care l-a cunoscut pe Claudiu Popescu, fondatorul unei cunoscute trupe din acea perioadă întitulată „No Name”, iar deși părea o mare șansă pentru lansarea ei, relația nu a durat prea mult. Într-adevăr, vedeta s-a lansat în muzică, devenind cunoscută datorită melodiile lansate în tripa ”D’or”, însă din punct de vedere sentimental, aceasta și-a dorit mai mult.

Mirela Viada și Claudiu Popescu s-au despărțit după doar un an de relație.

”Pentru viitorii ei fani, avem o veste buna: Mirela este singura. Din februarie s-a despartit de iubitul ei, Claudiu de la «No Name»”, nota presa in anul 2003, potrivit Libertatea.ro.

Cum s-a lansat Mirela Vaida în televiziune

Deși unele vedete suferă după o despărțire, în cazul Mirelei Vaida, lucrurile au mers într-o direcție pozitivă. În doar câteva luni, vedeta și-a făcut debutul în televiziune. De cealaltă parte, fostul ei iubit, Claudiu Popescu, s-a retras în liniște, iar trupa pe care o fondase a dispărut și ea.

După câțiva ani, Mirela Vaida și-a refăcut complet viața. S-a căsătorit, are trei copii, și în curând va împlini 12 ani de căsnicie. Mai mult de atât, recent, vedeta mărturisea că nu există compatibilitate de 100% într-un cuplu, însă într-o relație de lungă durată, simțurile sunt importante.

Prezentatoarea de la Acces Direct povestea că ea și soțul ei au ajuns la un nivel în care simt ce nevoi are fiecare, fără a apărea situații stresante.

”Fiecare trebuie să lase de la el. Nu există compatibilitate 100%, poate în cazurile rare, fiecare are programul, ritmul, nervii lui, oboseala, nevoile. Noi am învăţat să ne simţim. Am fost cinci ani prieteni înainte de căsnicie. Cumva, după 15 ani împreună, nu mai e nimic care să ne surprindă unul la celălalt. Am ajuns să ne cunoaştem, să ne simţim, să ne lăsăm în pace când avem nevoie de spaţiu, să ne sprijinim când avem nevoie unul de altul”, mărturisea Mirela Vaida.