Cine câștigă Survivor România! Fanii au aflat deja cine va pleca acasă cu marele trofeu. Este decizia Kanal D

survivor romania
Andi Constantin la Survivor România (stânga)

Războiul dintre Faimoși și Războinici s-a mutat în online, între fanii acestora, care au opinii care mai de care mai controversate. Unii dintre internauți acuză Kanal D de blat și spun că l-ar fi favorizat pe Iancu Sterp, fratele cântărețului de manele, Culiță Sterp, în timp ce alții susțin că producătorii i-au ținut constant partea Elenei Ionescu, pe care au dus-o până în finală, deși în ultima perioadă a fost o sportivă foarte slabă.

În competiție au mai rămas doar șase concurenți: Cezar Juratoni, Emy Alupei și Elena Ionescu de la Faimoși și Emanuel Neagu, Iancu Sterp și Lola Crudu de la Războinici. Culmea este că în urma competiției sportive de sâmbătă, care asigură drumul direct spre finală, atât Iancu, cât și Elena au fost eliminați. Însă probabil aceștia vor fi salvați de public.

Duminică se decid primii doi finaliști, iar duelul se dă la fete între Emy și Lola, iar la băieți între Emanuel și Cezar. Favoriți sunt Războinicii, însă acest concurs a fost plin de surprize, așa că pot avea loc oricând răsturnări de situație. Toți cei patru concurenți au demonstrat bune abilități sportive pe parcursul Survivor România, deci oricare ar merita un loc în finală.

Ce spun fanii emisiunii

Fanii fac speculații pe rețelele de socializare și spun că mai mult ca sigur, Elena și Iancu vor fi trimiși direct în finală de către public și Kanal D, în timp ce ceilalți patru trebuie să se lupte pentru locul lor. Pariurile merg spre Lola și Emanuel, aceștia având performanțe sportive mai bune decât rivalii lor pe parcursul competiției.

În trecut, Kanal D s-a aflat în mijlocul unui conflict, taxat aspru de public, chiar cu sute de plângeri la CNA, după ce războinicul Alin Andronic, marele favorit la trofeu a pierdut jocul chiar înainte să înceapă în fața colegei sale, mult mai slabe, Beatrice Olaru. De altfel, aceasta a și dispărut rapid din peisaj și a primit sute de mesaje negative la acel moment.

S-ar părea că acesta să fie și unul dintre motivele pentru care Exatlon se numește acum Survivor, deși competiția e aproape identică.

UPDATE: Prima concurenta care se califica in finala este Lola.

Emanuel il invinge dramatic pe Cezar cu 5-4 si merge in finala.

Citește și:

Revista Presei