Cine e mai fericit? Bărbatul care are iubită mai plinuță sau cel cu iubită slabă

George launches the Wonderfit Jean - the magical jean where one size fits all

Gusturile nu se discută. Acest lucru se aplică și în cazul femeilor. Grăsuțe, cu forme sau slabe, femeile au capacitatea de a cuceri un bărbat prin felul lor de a fi.

Totuși, unii bărbați au anumite tipare când vine vorba de partenera de viață. Unii preferă tipele slabe, alții iubesc femeile cu forme.

Cercetătorii spun că femeile cu forme au capacitatea de a face bărbații mai fericiți.

Un studiu condus de dr. Filemon Alvarado și dr. Edgardo Morales, de la catedra de psihologie a UNAM (Universitatea Națională Autonomă a Mexicului), arată că bărbații care sunt căsătoriți sau cei care sunt într-o relație serioasă cu femei plinuțe sunt de zece ori mai fericiți decât cei ale căror partenere de viață sunt slabe.

Conform cercetării, femeile plinuțe au un nivel mai ridicat de înțelegere și anticipare a nevoilor partenerilor lor și au abilități mai mari de supraviețuire.

Femeile mai plinuțe zâmbesc mai mult și găsesc mai repede soluții la problemele serioase, spun cercetătorii. În schimb, femeile slabe se axează mai mult pe carieră, nu gătesc și își neglijează partenerii.

Femeile plinuțe preferă să gătească și au grijă de partenerii lor.

Părerile sunt împărțite

Revenind la faptul că gusturile nu se discută, mereu va exista un tip de bărbat care va prefera femeile slăbuțe. Asta nu trebuie să le descurajeze pe cele care au câteva Kg în plus. Mereu le va prefera cineva și pe ele.

Nu trebuie niciodată să încercăm să ne schimbăm pentru că un bărbat nu ne place pentru ceea ce suntem. Femeile ar trebui să învețe să se iubească și să se accepte așa cum sunt.

Loading...

Revista Presei