Cine este actuala iubită a lui Vladimir Putin! Este extrem de frumoasă și se zvonește că are 2 gemeni cu acesta

Vladimir Putin

Vladimir Putin este unul dintre cei mai puternici lideri pe care i-a avut lumea. Acesta a reușit să rămână la conducerea Rusiei mai bine de 20 de ani și probabil va mai continua mult timp. Ajuns la 67 de ani, continuă să afișeze o formă de zile mari. Deși nu a dorit niciodată să dea informații despre viața sa privată, presa internațională le-a aflat oricum.

De ani buni, se spune că acesta are o relație cu frumoasa Alina Kabaeva, fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică. Pentru ea, Vladimir Putin ar fi divorțat și de Liudmila, partenea sa de-o viață. Despre aceasta nu prea se mai știe nimic în ultima perioadă.

Cea mai mare iubire

Alina Kabaeva, însă a fost mereu în atenția jurnaliștilor străini. Cei de la Daily Mail scriau că în urmă cu un aceasta ar fi născut în secret doi gemeni, copiii lui Vladimir Putin, într-o clinică privată, ajutată de un medic italian. Informația nu a fost nici confirmată, nici infirmată, președintele rus preferând să-și țină în continuare viața privată secretă.

Despre Alina, presa scrie că a fost și este cea mai mare iubire a lui Vladimir Putin și partenera pe care a avut-o pe termen lung. Țarul a mai fost văzut în compania unor domnișoare foarte frumoase, dar se pare că mereu a revenit la cea pe care o iubește mai mult decât pe orice altă femeie.

Alina Kabaeva are acum 36 de ani, dar ar fi într-o relație cu Vladimir Putin încă de la 16 ani. Ea a intrat în istorie ca fiind una dintre cele mai bune gimnaste din lume, multiplă medaliată la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale sau Europene.

Revista Presei