Cine este actualul iubit al fiicei lui Liviu Dragnea? Alexandra Dragnea este acuzată că i-a distrus acestuia cariera

30 iul. 2021
Cine este actualul iubit al fiicei lui Liviu Dragnea? Alexandra Dragnea este acuzată că i-a distrus acestuia cariera
Alexandra Dragnea

Alexandra Dragnea a preferat să fie mereu o prezență discretă și a evitat să apară în prim plan. Totuși aceasta s-a îndrăgostit iremediabil de un artist, care abia se remarca în showbiz. Mulți spun că ea i-a distrus cariera.

Este vorba despre Alex Mațaev, care a fost la un pas să câștige X-Factor în urmă cu câțiva ani. Emisiunea de pe Antena 1 i-a crescut enorm popularitate și toți îi prevesteau un viitor strălucit pe piața muzicală. Doar că acesta a devenit iubitul fiicei lui Liviu Dragnea, chiar a filmat un videoclip în curtea acestuia și de aici nu prea s-a mai auzit de el.

Alex Mațaev a renunțat la tot pentru Alexandra Dragnea

“Misto domeniul lu’ tata socru, mai ales ca-i din bani publici! :)) Si pe un domeniu de furat nu se putea canta decat un cantecel de gradinita. Asteptam cu interes si manelele atunci cand fata se va combina cu Guta sau Salam, melodie de doi lei, cantaret de un leu, fara talent…si un oportunist nesimtit – la munca, nu la cantat!”, a fost doar unul dintre mesaje răutăcioase pe care artistul le-a primit la acel moment.

Alex Mațaev nu a renunțat, însă la Alexandra Dragnea. S-a mutat cu ea în SUA, tot împreună au revenit în România și sunt nedespărțiți și acum. Cântărețul originar din Republica Moldova a încercat să se facă cunoscut pe piața americană, dar în ciuda talentului său nu prea a avut succes.

În perioada aceasta el se află în țară, alături de iubita lui și sunt atent monitorizați de paparazzii, mai ales acum că și Liviu Dragnea este din  nou liber. Din ce își câștigă existența cei doi îndrăgostiți nu se știe încă, dar în mod cert o duc bine ținând cont că poartă doar haine de firmă și conduc mașini foarte scumpe.