Cine este adevărata iubită a lui chef Cătălin Scărlătescu. Juratul Chefi la Cuțite a surprins pe toată lumea cu declarația lui

de: Ana Toma
09 mai 2021
Cine este adevărata iubită a lui chef Cătălin Scărlătescu. Juratul Chefi la Cuțite a surprins pe toată lumea cu declarația lui

Cătăin Scărlătescu este burlac de foarte mulți ani, iar colegii săi au încercat întotdeauna să îl ajute în găsirea sufletului pereche, cu toate acestea, juratul emisiunii Chefi la Cuțite mărturisește că nu este atât de singur precum se spune.

Nu are o parteneră oficială, însă are compania de care are nevoie, mărturisește Cătălin Scărlătescu. Mai mult de atât, bucătarul susține că este un o persoană care oferă spațiu și are nevoie la rândul lui de liniștea lui.

Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu

Vedeta Antena 1 susține că are o relație deschisă cu mai multe persoane, deci nu se poate plânge de faptul că este singur. De asemenea, Cătălin Scărlătescu susține că nu este un om gelos și speră că la un momendat va găsi persoana potrivită pentru el.

Nu mă pot lăuda că sunt foarte mult timp singur. Eu am o relaţie foarte, foarte deschisă cu mai multe persoane. Suntem prieteni aşa. Nu ne călcăm pe picioare, nu ne deranjăm, nu ne invadăm spaţiul.

Nu sunt gelos. N-am fost niciodată. Sper să nu fiu nici la bătrâneţe, să nu o iau aşa.. într-o relaţie foarte serioasă cu Cătălin Scărlătescu de aproape 50 de ani”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Cum arată femeia perfectă

Chiar dacă nu are o relație oficială, juratul Chefi la Cuțite știe ce își dorește. El susține că nu are o matrice, însă își dorește ceva simplu: o femeie cu creier.

Mai mult de atât, el a mărturisit că a avut parte de femei senzaționale în viața sa pe care nu a știut să le păstreze, însă nu a avut niciodată relații cu femei ”tâmpite”, după cum spune chiar el.

Majoritatea femeilor din viața bucătarului au fost independente, un lucru pe care el îl promovează și în cazul bărbaților. Totodată, Cătălin Scărlătescu susține că și un copil trebuie învățat de mic să fie independent, pentru a-i fi mai ușor în viitor.

”Dacă o femeie are creier are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel puțin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze. Eu n-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații doar cu femei foarte mișto, nu neapărat fizic, ci ca om, care aveau mesaj, erau haioase.

Nu erau niște femei întreținute sau de întreținut. Erau foarte independente. (…) Independența trebuie să existe și la bărbați și la copii. Copilul trebuie să fie independent de mic”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.