Cine este adevăratul iubit al Alexandrei Dinu. Detalii ascunse de jurata de la Românii au talent

de: Ana Toma
01 mai 2021
Cine este adevăratul iubit al Alexandrei Dinu. Detalii ascunse de jurata de la Românii au talent
Alexandra Dinu

Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein au pus capăt relației lor în urmă cu doar câteva săptămâni, însă blondina nu a pierdut timpul și a decis să meargă mai departe, însă nimeni nu se aștepta ca jurata de la Românii au talent să facă o astfel de alegere.

Conform imaginilor surprinse de Spynews.ro, Alexandra Dinu și Ziv Teleman, adică soțul Ralucăi Sandu, au petrecut câteva ore împreună în această săptămână, ca o familie.

Alexandra Dinu are o nouă relație

Deși Ziv Tetelman este cunoscut ca fiind soțul Ralucăi Sandu, profilele persoanle de socializare dau altceva de înțeles. Cei doi soți nu mai au fotografii împreună, însă nu au confirmat niciodată că s-ar fi despărțit.

Practic, oficial nu se știe dacă cei doi soți au divorțat sau nu, însă imaginile în care Ziv și Alexandra Dinu apar, dau prea multe de înțeles. Cei doi au fost fotografiați ieșind din apartamentul din zona Herăstrău în care jurata de la Românii au talent locuiește.

După ce au ieșit din bloc, Alexandra Dinu a fost dusă de șofer către o patiserie, iar după ceva timp petrecut în interior, aceasta a ieșit și a fost dusă de șofer către Ziv Tetelman care o aștepta la un restaurant.

Alexandra Dinu și Ziv Tetelman. Sursa foto: spynews.ro

Cumpărături în familie

Cei doi au avut o zi destul de plină împreună. Conform imaginilor suprinse de sursa citată, cei doi au mers apoi într-un magazin de fițe din Capitală, fiind destul de apropiați.

După zeci de minute de stat în magazin, cei doi au ieșit fără a cumpăra mare lucuru și s-au îndreptat către un restaurant din zona centrală a Capitalei. Deși puteau să aleagă ceva mai rafinat, este vizibil faptul că noul cuplu preferă să fie discret, însă suficient de apropiat.

După câteva priviri date în restaurant, cei doi au decis să nu mai intre, așa că au plecat la supermarket. Ziua lor s-a terminata după ce au ajuns la vila lui Ziv Tetelman din Corbeanca, unde au rămas împreună, semn că relația dintre cei doi este deja la un anumit nivel, iar Alexandra Dinu a depășit cu bine despărțirea de regizorul american.