Cine este amanta lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a trimis mai mulți interlopi după ea (SURSE)

de:
22 iun. 2021
Cine este amanta lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a trimis mai mulți interlopi după ea (SURSE)
Anamaria Prodan și Laurentiu

Telenovela despărțirii este departe de a se fi terminat. După ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan, au început să iasă la lumină mai multe informații legate de viața cuplului.

S-ar părea că motivul principal care a dus la ruptura dintre cei doi ar fi amanta pe care Laurențiu Reghecampf o avea. Mai mult de atât, cei de la cancan.ro, au făcut o descoperire la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Anamaria Prodan a trimis interlopi după amanta soțului său

Potrivit surselor cancan.ro, Anamaria Prodan ar fi trimis mai mulți bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului ei, în condițiile în care, femeia i-ar fi stricat căsnicia.

Deși ar fi avut o ofertă bună pentru echipa care urma să o ”execute” pe amanta lui Laurențiu Reghecampf, unul dintre interlopi s-ar fi autodenunțat la poliție.

Cu alte cuvinte, impresara a vrut să o intimideze pe femeia din viața soțului ei, așa că a apelat la niște interlopi. Aceștia însă i-ar fi spus Anamariei Prodan că nu sunt interesati de ofertă, în condițiile în care ei nu lovesc femei.

Unul din interlopi s-a dus la poliție

După refuzul primit, Anamaria Prodan nu a vrut să lase lucrurile așa. Sursele citate precizează că soția lui Reghe s-a dus la un om cunoscut din Capitală, membru al lumii interlope, făcându-i aceași ofertă.

Bărbatul a analizat oferta și a refuzat-o, la fel ca și cei dinaintea sa. Mai mult de atât, el s-a dus și la Poliție și s-ar fi autodenunțat, simțind cât de gravă ar fi putut fi situația.

Potrivit surselor citate, interlopul ar fi povestit oamenilor legii ce i s-a propus, dar și cine ar fi personajele implicate și care este miza. Aflând că este vorba despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp, oamenii legii au rămas șocați, însă conform sursei citate, nu ar fi exclus ca în următoarea perioadă să aibă loc mai multe audieri.