Cine este bărbatul din viața Andreei Antonescu. Este extrem de cunoscut și apreciat în lumea mondenă 

de:
21 mart. 2021
Cine este bărbatul din viața Andreei Antonescu. Este extrem de cunoscut și apreciat în lumea mondenă 
Andreea Antonescu

Andreea Antonescu trăiește o intensă poveste de dragoste. Bărbatul care i-a furat inima este extrem de cunoscut și apreciat în lumea monenă datorită meseriei sale, iar vedeta este mai îndrăgostită ca niciodată.

Andreea Antonescu și-a refăcut viața complet. După eșecul din relația cu Ștefan Manolache, vedeta a căzut în brațele lui Dragoș Borcănea. Cei doi formează un cuplu din 2019, iar în vara anului trecut au fost surprinși alături de Andreea Bălan și Tiberiu Argint în Vama Veche.

Cine este iubitul Andreei Antonescu

Dragoș Borcănea are 34 de ani și este de meserie fotograf. De asemnea conform cancan.ro, el ar fi bun prieten cu tiberiu Argint, actualul iubit al Andreei Bălan. 

Nu este prima apariția a sa în tabloidele din România. Noul iubit al Andreei Antonescu a mai fost surprins alături de Adina Galupa în urmă cu câțiva ani. 

”Andreea și Ștefan s-au cuplat în toamna anului 2019.  Relația serioasă dintre cei doi a trecut însă prin mai multe evenimente”, mărturiseau surese pentru Tacataca.ro. 

Ce studii are Andreea Antonescu

Chiar dacă nu a avut prea mare noroc din punct de vedere amoros, pe plan muzical, artista s-a făcut remarcată încă de la o vârstă fragedă. Ea a cântat împreună cu Andreea Bălan și au cunoscut succesul în urmă cu mai bine de 15 ani.

Puțini știu însă ce studii are Andreea Antonescu și ce a atras-o cel mai mult în viață. Deși este artistă, psihologia a captivat-o mai mult, finalizându-și astfel studiile superioare în acest domeniu. Nici la Bacalaureat nu a mers rău. Vedeta de la Andre a luat 9,42 la examen. 

”La materiile care contau cel mai mult pentru mine, engleză și matematică, am luat nota 10. Matematiciană înrăită, dar viața m-a dus pe drumul psihologiei.

Aceasta este facultatea pe care am terminat-o. Odată descoperită psihologia, am început să citesc foarte mult. Îmi place extraordinar de mult să citesc, dar cărți de auto-educare pentru că acestea consider că m-au ajutat cel mai mult de-a lungul timpului”, a povestit Andreea Antonescu într-unul din vloggurile sale, postate pe Youtube.