Cine este cea mai bună concurentă de la Survivor România? A fost olimpică la matematică și acum studiază la Londra. Detalii neștiute despre Roxana Ghiță

10 ian. 2021
Cine este cea mai bună concurentă de la Survivor România? A fost olimpică la matematică și acum studiază la Londra. Detalii neștiute despre Roxana Ghiță
Cele două echipe de la Survivor România la startul competiției

Primul episod al noi ediții a reality show-ului Survivor România a însemnat și un record de audiență. Peste 2 milioane de România s-au uitat la cele trei ore difuzate de Kanal D, cât a durat emisiunea prezentată de Daniel Pavel, iar cea care a ieșit cel mai mult în evidență a fost Roxana Ghiță.

Tânăra de 22 de ani din echipa Războinicilor a intrat de patru ori pe traseu, mai mult decât oricine altcineva și de fiecare dată a câștigat. Ea a fost și cea care a înclinat balanța în favoarea echipei sale, care a ieșit învingătoare la final cu 10-9.

Roxana Ghița a fost olimpică la matematică, dar în același timp și foarte pasionată de pictură. În cele din urmă a ales să urmeze cursurile Facultatății de Arte Plastice, sectia Pictură. După doi ani, însă s-a oprit și a decis că vrea să-și îndrepte întreaga atenție către sport.

Detalii neștiute despre Roxana Ghiță

În prezent este studentă, urmând cursuri de Performanța Sportului și Coaching, în Anglia. Aceasta a profesat și ca instructor de fitness și a practic diferite sporturi de foarte mică.

Are 1,65 înălține și 55 kg. Roxana Ghiță a mărturisit că participă la Survivor România pentru a-și dovedi atât ei, cât și celor din jur, cât este de puternică.

Roxana Ghiță face parte din echipa Războinicilor de la Survivor România. Sursa foto: Facebook

„Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni.

Dincolo de partea sportivă, consider că experiența Survivor România va fi o detoxifiere a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă”, a spus Roxana Ghiță de la Survivor.

Vezi și Ce sume primesc Faimoșii și Războinicii de la Kanal D pentru că participă la Survivor România! O vedetă a făcut totul public