Cine este cel mai bogat candidat la alegerile prezidențiale? Are o avere imensă

09 sept. 2019
Cine este cel mai bogat candidat la alegerile prezidențiale? Are o avere imensă

Luptă strânsă anul acesta pentru funcția de șef al statului. Figuri noi au intrat în joc și speră să-l detroneze pe Klaus Iohannis. Deși bătălia s-ar da între președinte și Dan Barna, alți actori politici vin din urmă.

Un candidat neașteptat și cu priză la public este Ramona Ioana Bruynseels. Aceasta candidează din partea Partidului Puterii Umaniste, fondat de Dan Voiculescu și condus de fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone.

Ioana a fost consilier de stat pentru mediul de afaceri în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă și a condus Direcția Coordonare Politici și Priorități, în guvernarea lui Mihai Tudose.

Ce avere are și cine este soțul ei?

Nu duce lipsa banilor. Noul candidat la alegerile prezidențiale are o avere colosală. Ramona este căsătorită cu Dominic Bruynseels, fostul Presedinte Executiv al First Bank.

Conform declarației de avere a soției sale Ramona Ioana Bruynseels, acesta avea un salariu imens. Candidatul PPU deține un apartament, un autoturism Land Rover din 2010, un teren intravilan în Voluntari, bijuterii în valoare de 70 000, obiecte de artă în valoare de 15 000 de euro și mai multe conturi bancare.

Imagini pentru ramona ioana bruynseels declaratie de avere

Pe numele soțului se află două case de locuit în Voluntari, un apartament în Cluj și două case de vacanță în Spania.

Ca secretar de stat la Guvern, Ramona a câștigat 9.337 lei și din postura de consilier al ministrului Apărării, aceasta a primit 3.491 lei lunar.

Soțul său este plin de bani! 

De la Barclays Bank Ltd. UK, Dominic a încasat aproape 31 de mii de lire sterline. Aici se mai adaugă banii din dobânzi, din polițe și dividende. De la First Bank, acesta încasa 168 de mii de euro pe an. La această sumă se adaugă și dobânzi.

Din data de 8 august, Dominic Bruynseels nu mai ocupă functia de Presedinte Executiv al First Bank.

„În ultimele 12 luni, FIRST BANK a trecut printr-o serie de schimbări semnificative: repoziționarea după achiziția Piraeus Bank România, schimbarea identității de brand, procesul de dimensionare optimă a organizației, achiziția Bank Leumi România, precum și o serie de schimbări interne și de proiecte importante, ale căror rezultate se vor vedea în curând. Acum doresc să mă concentrez asupra unor proiecte personale importante, astfel încât voi părăsi actuala funcție pentru a putea face acest lucru”, declară Dominic Bruynseels.

Fondul american de investitii J.C. Flowers & Co. a identificat și desemnat succesorul pentru această funcție. În acest moment, se află în desfășurare procedurile interne și externe specifice numirii oficiale și preluării mandatului. Nominalizarea va fi anunțată în curând, după încheierea formalităților necesare.

„Vreau să îi mulțumesc lui Dominic atât pentru energia și implicarea de care a dat dovadă în ultimele 12 luni, cât și pentru faptul că a adus J.C. Flowers în România. FIRST BANK este un brand care se dezvoltă rapid și vom continua să construim plecând de la premisele pozitive pe care le avem.  Îi dorim lui Dominic mult succes în tot ceea ce și-a propus”, declară domnul Nicolae Dănilă, Președintele Consiliului de Administrație FIRST BANK.