Cine este Corina Corolevschi, femeia cu care s-a căsătorit Mihnea Năstase, fiul cel mic al lui Adrian Năstase

04 sept. 2021
Cine este Corina Corolevschi, femeia cu care s-a căsătorit Mihnea Năstase, fiul cel mic al lui Adrian Năstase
Mihanea Năstase și Corina Corolevschi

Sâmbătă, 4 septembrie, Mihnea Năstase, fiul cel mic al lui Adrian Năstase s-a cununat civil cu iubita lui, Corina Corolevschi. Cei doi formează un cuplu de foarte mulți ani, iar oficializarea relației era practic doar o formalitate pentru cei doi.

Aceștia au revenit de la Bruxelles în urmă cu ceva timp. Ambii au lucrat în Parlamentul European, pentru diferiți politicieni PSD. Mihnea Năstase a fost asistenul lui Cătălin Ivan, fost lider al PSD, care între timp nu mai face parte din partid.

Cu ce se ocupă acum faimosul cuplu

În prezent, Corina spune că este director la ”Corad Wood”, la care este asociată cu fratele ei, Adrian Marius Corolevschi, în timp ce Mihnea nu se știe exact ce face. La un moment dat, el a fost consilierul onorific al Vioricăi Dăncilă, când aceasta era premier.

Cei doi tineri sunt înconjurați numai de lux. Haine scumpe, vacanțe exotice și locații de top, cam asta a însemnat viața lor din ultimii ani, iar recent au demarat și un proiect împreună. cei doi au pornit recent și o afacere împreună. Mai exact, la finele lui mai cuplul și-a deschis un camping modern pe plaja de la Corbu, afacere derulată prin două firme, unde tinerii sunt co-acționari. Proiectul, care se numește „TeePee Corbu” este compus de fapt din corturi cu dotări de lux în interior şi paturi matrimoniale, mai multe module, restaurant, ring de dans și parcare, notează Voceabanilor.ro.

Cine este Corina Corolevschi, femeia cu care s-a căsătorit Mihnea Năstase

Corina Corolevschi are 32 de ani și este cunoscută și ca Prințesa Constanței.  Aceasta este o adevărată vedetă în orașul natal. Ea este cu patru ani mai mare decât Mihnea Năstase, dar vârsta nu a fost o problemă în relația lor care durează de foarte mult timp.

Corina este fiica milionarului Constantin Corolevshi, care are afaceri în turism, exportul de cherestea şi reparaţii navale. Aceasta a fost în trecut sportivă de performanță, dar acum a devenit o adeptă a clinicilor de înfrumusețare. Ea a suferit multe transformări de-a lungul timpului.

Corina Corolevschi a fost sportivă de performanță. Ea a început la 9 ani sportul de perfoemanță, dar s-a oprit în 2011. A devenit campioană balcanică la ștafeta de 4×100 metri, dublă campioană națională la 60 metri, campioană națională la 200 metri și campioană națională cu ștafeta de 4x3x2x1. Din cauza unei accidentări însă, a fost nevoită să se retragă din această activitate.