Cine este, cum arată și ce job are Ivona, fiica lui Ivan Patzaichin. Gestul trist pe care l-a făcut după moartea marelui campion

07 sept. 2021
Cine este, cum arată și ce job are Ivona, fiica lui Ivan Patzaichin. Gestul trist pe care l-a făcut după moartea marelui campion

Ivan Patzaichin a murit duminică, 5 septembrie, la doar 71 de ani. În aceeași zi, s-a mai stins un alt nume mare, actorul Ion Caramitru. Ambii erau internați la Spitalul Elias și ambii au fost învinși de o boală necruțătoare. Au lăsat, însă în urmă multe amintiri frumoase, dar și două familii îndurerate.

Ivan Patzaichin a fost cel mai medaliat sportiv pe care l-a avut Românai vreodată. El a participat la cinci ediții ale Jocurilor Olimpice, a câștigat zeci de medalii europene și mondiale, dar și titlurile care i-au încunant cariera. De patru ori a cântat imnul României pentru el la Olimpiadă și de trei ori a luat argintul.

Cine este, cum arată și ce job are Ivona, fiica lui Ivan Patzaichin

Ivan Patzaichin a fost căsătorit cu o singură femeie, Georgiana, de profesie farmacistă. Stătea și 11 luni în cantonament, pentru că performanța cere sacrificii, iar fiica lui Ivona Beatrice i-a dus foarte mult lipsa. Cei doi aveau o relație foarte apropiată, așa că moartea tatălui său a răpus-o de durere. La scurt timp ea a făcut un gest trist: și-a schimbat poza de profil de pe rețelele sociale cu una de doliu.

Ivona, fiica lui Ivan Patzaichin

Ivona Beatrice are 44 de ani și  lucrează la Comisia Națională de Acreditare a Spitalelor. Mai exact este președinte al unei comisii de evaluare a unităților spitalicești, potrivit informațiilor furnizate de publicația Gândul.

„Se trezeşte, uneori, dis-de-dimineaţă, bea o cafea, după care mai apucă şi mai doarme o oră, două (…) În fiecare an, când ne sărbătorim zilele de naştere, ne facem cadouri la ora 12 noaptea fix! Este deja o tradiţie în familia noastră”, spunea ea într-un interviu mai vechi despre marele Ivan Patzaichin.