Cine este Estera Buble de la Asia Express. Cu ce se ocupă sora Lidiei Buble

de:
15 sept. 2021
Cine este Estera Buble de la Asia Express. Cu ce se ocupă sora Lidiei Buble

Numele Lidiei Buble este cunoscut în toată România, dar și peste hotare, însă câți dintre voi ați auzit de Estera, sora aristei? Cele două surori vor participa împreună la Asia Express și sunt mai unite ca niciodată.

Dacă Lidia Buble a ales o carieră muzicală, sora ei Estera a mers într-o cu totul altă direcție, însă acest lucru nu le-a afectat niciodată relația pe care o au.

Cu ce se ocupă Estera Buble

Estera și Lidia Bubele vor face parte din aceași echipă. S-au bucurată să accepte provocarea Asia Express și nu se tem de nimic. Puțini știu însă cu ce se ocupă sora artistei.

Aceasta nu locuiește în România, ci în Austria și se ocupă cu make-ulul. La fel ca și Lidia Buble, Estera provine dintr-o familie numeroasă, în total ei fiind 11 frați.

Totuși, România nu a fost alegerea ei. Estera a decis să își construiască o nouă viață, dincolo de hotare, în Austria, alături de soțul ei și cei doi băieți Isaac și Isaiah.

Nu știm cât de fericită a fost sora ei, însă Lidia Buble mărturisește că o viață întreagă a așteptat o așa provocare, având în vedere spiritul de competiție pe care îl are. Vedeta declara după ce a acceptat să participe la Asia Express că vrea să dea tot ce e mai bun din ea.

”O viaţă am aşteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea şi într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am să fac faţă când adaug stresul şi epuizarea. Vin să câştig şi să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 fraţi. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a mărturisea Lidia Buble