Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării

20 iun. 2021
Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf sunt căsătoriți de 15 ani, iar de-a lungul timpului au apărut numeroase zvonuri cu privire la un potențial divorț. A curs cu acuzații de infidelitate, în mass media, de ambele părți, dar cuplul a dezmințit de fiecare dată informațiile furnizate pe surse.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf și-au reînnoit jurămintele de căsătorie recent și toul părea să funcționeze perfect în familia lor. În aparență, pentru că în realitate de când a apărut în presa că antrenorul are o relație de mai bine de opt ani cu o escortă de lux, celebră, al cărei nume nu-l putem difuza din motive de GDPR, lucrurile au început să se clatine în familie.

Cine este femeia pentru care Laurețiu Reghecamf vrea să divorțeze de Anamaria Prodan

Chiar dacă Anamaria Prodan a dat numeroase declarații prin care a vrut să pună capăt speculațiilor pe acest subiect, se pare că de aici s-a ajuns la un inevitabil divorț. Laurențiu Reghecamf este îndrăgostit de o altă femeie, cu care are o relație secretă de mai mult timp, au dezvăluit surse din showbiz pentru voxbiz.ro.

Și se pare că informația este reală întrucât un mesaj de pe Instagram al mezinului familiei, preluat și de Anamaria Prodan vine să confirme zvonurile.

Mesajul care confirmă zvonul

”Când tatăl meu plănuiește în secret un divorț, înseamnă că nu e tatăl meu, Laurențiu Reghecampf. Când tatăl meu plănuiește să fugă de acasă și să ruineze familia pentru o femeie care-i vânează banii, acela nu e tatăl meu.

Știu că mulți dintre voi vreți să se despartă și abia așteptați asta, dar…. Această familie va rămâne unită! Unită până la moarte! Această familie este mândria vieții mele! Tatăl meu mai bine ar muri decât să-și batjocorească copiii!”, a fost mesajul lui Reghe Junior, preluat de Anamaria Prodan, care a completat cu „familia mea de luptători ! Exemplu de dragoste și devotament pt familie și in special pentru tatal lui pe care Reghe Jr îl divinizeaza”.

Anamaria Prodan nu acceptă divorțul și a amenințat chiar și cu sinuciderea

Telenovela divorțului este departe de a se încheia. În momentul în care Laurențiu Reghecamf i-a spus soției sale că vrea să pună punct căsniciei, aceasta s-a urcat în mașină și a plecat în mare viteză. Bărbatul a sunat la 112 și le-a spus polițiștitor că îi este teamă că partenera lui de viață și-ar putea face rău.

La rândul ei și ea a sunat la 112, venind cu un alt tip de acuzații. Oamenii legii au veni la vila celor doi, dar nu s-a dechis niciun dosar penal pentru că niciunul nu a vrut să depună plângere.

Laurențiu Reghecamf voia să divorțeze de mai mult timp

Se pare că Laurențiu Reghecamf plănuia acest divorț de luni bune, pentru că își dorește să-și continue viața alături de o altă femeie, dar Anamaria Prodan refuză să accepte acest lucru și speră să reușească să întoarcă lucrurile și să-și păstreze familia unită.

Ea mai are două fete mai mari, din prima ei căsnicie cu fostul baschetbalist, Tiberiu Dumitrescu, iar cu actualul soț are un singur băiețel, pe Laurențiu Reghecamf Junior.

Vezi și Cele două insule superbe din Grecia unde se petrec minuni. Vacanțele sunt ieftine acolo. De unde se pot cumpăra