Cum arată iubita lui Bursucu. De cât timp sunt împreună și cu ce se ocupă aceasta

de: Ana Toma
14 mai 2021
Cum arată iubita lui Bursucu. De cât timp sunt împreună și cu ce se ocupă aceasta
Bursucu

Bursucu este unul dintre cele mai plăcute personaje din lumea televiziunii. S-a făcut remarcat prin prisma show-urilor pe care le-a prezentat, însă puțini știu câte ceva despre viața sentimentală a acestuia.

Îndrăgitul prezentator tv este într-o relație de opt ani de zile, cu o tânără care preferă să rămână departe de rumina reflectoarelor. Numele ei este Andreea și nu, nu este o persoană publică.

Cine este iubita lui Bursucu

Andreea este originară din Constanța, oraș unde deține și câteva afaceri. Chiar dacă nu este o persoană publică, iubita lui Bursucu stă bine la capitolul financiar. Ea este managerul celui mai mare parc de distracții din Mamaia și de asemenea, est eși mamă a două fetițe, de 15 și de 12 ani.

Cea mare este fiica pe care o are din relația anterioară, pe când cea de 12 ani este Anays, fata pe care o are împreună cu Bursucu.

Povestea de viață a Andreei este una tragică. Când prima ei fiică avea trei ani, tatăl ei a murit, așa că aceasta a fost nevoită să se descurce singură. Totuși, pentru Bursucu acest aspect nu contează. Prezentatorul este atașat de ambele fete, atât cea biologică cât și cea vitregă.

Cum se înțelege Bursucu cu fiicele sale

Bursucu nu face diferențe între fiicele sale, ba chiar are cuvinte de laudă pentru Alesia, fiica Andreei din prima căsătorie. Acesta o descrie ca fiind frumoasă deșteaptă și cu totul deosebită, comparând-o cu mama sa.

”Este o fată tare frumoasă și foarte deșteaptă. Ne înțelegem foarte bine, e o fată cu totul și cu totul deosebită. Nici nu avea cum sa fie altfel, având în vedere ce mamă extraordinară are”, mărturisea Bursucu pentru Click.

Când starea de urgență a intrat în vigoare în România, relația dintre Bursucu și Andreea a fost pusă la încercare. Iubita sa a rămas în Constanța, pe când prezentatorul tv a fost nevoit să rămână în București.

La acel moment, Bursucu mărturisea că singura cale de comunicare era Facetime pentru a le putea vedea pe fete tot timpul.

”Singurul mod în care îmi alin dorul este apelând la Facetime, pentru că le pot vedea tot timpul. E greu, mai ales că fetele cresc, mai ales cea mică, și se dezvoltă foarte repede. E importantă orice zi pierdută din viața lor pentru mine.

De fiecare dată când revin acasă, îmi pare că mezina noastră a crescut vizibil, mi se pare că vorbește mai mult, că face lucruri noi. Cea mare are 14 ani și jumătate, e deja adolescentă”, mărturisea acesta.