Cine este iubita secretă a lui Ion Țiriac? La 82 de ani, miliardarul refuză să mai vorbească public despre relațiile lui

03 iul. 2021
Cine este iubita secretă a lui Ion Țiriac? La 82 de ani, miliardarul refuză să mai vorbească public despre relațiile lui
Ion Țiriac, alături de Nadia Comăneci la un eveniment

Ion Țiriac este foarte activ în ultima perioadă, din punct de vedere mediatic. Acesta a oferit mai multe interviuri, în special publicațiilor sportive. Și de fiecare dată declarațiile sale au stârnit agitație. Și dacă despre sport și proiectele sale vorbește mult, despre relațiile amoroase refuză să mai discute.

În urmă cu ceva timp, acesta a fost surprins pe litoralul Mării Negre alături de Laurette. S-a zvonit că între cei doi ar fi fost la acel moment mai mult decât o relație de prietenie. De altfel, miliardarul i-a și oferit mulatrei cadouri foarte scumpe, ba chiar s-a spus că ar fi investit sute de mii de euro în capriciile fostului model.

Laurette are o relație secretă cu Ion Țiriac?

După scandalul sexual în care a fost implicată, Laurette are cum o relație cu fotbalistul Magaye Gueye, de care susține că ar fi îndrăgostită. Însă surse din anturajul ei spun că aceasta ar fi și iubita secretă a lui Ion Țiriac, pe care l-ar mai vizita din când în când. Miliardarul nu a recunoscut niciodată public o astfel de relație.

Însă noul videoclip al lui Laurette vine și întărește zvonurile. Aceasta a filmat în parcul auto al lui Ion Țiriac, care i-a oferit o mașină foarte puternică și specială, după cum chiar ea recunoaște. Modelul a dorit să precizeze și că între ei este doar o frumoasă relație de prietenie și nimic mai mult.

Laurette

Andreea Marin a fost la un pas de căsătorie cu Ion Țiriac

Dar nu a ezitat să-l descrie în termeni foarte elogioși. De altfel, cam toate femeile care s-au aflat alături de miliardar la un moment dat au avut apoi numai cuvinte de laudă la adresa lui. Același lucru s-a întâmplat și în cazul Andreei Marin, cu care chiar ar fi fost la un pas de nuntă, acum mai bine de 15 ani.

„Un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”, l-a descris Laurette pe Țiriac.

„Aș sublinia că orice femeie s-ar simți mândră lângă Ion Țiriac.”, a spus și Andreea Marin despre miliardar.

Ultima relație publică a acestuia a fost cu Irina Deleanu, președinta Asociației de Gimnastică Ritmică. Aceasta are 45 de ani și relația ei cu cel care a fost mult timp cel mai bogat român, s-a sfârșit în acest an.