Cine este iubitul Andreei Mantea? S-a aflat adevărul: Nu este cel despre care știa toată lumea

Andreea Mantea

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite dive ale showbiz-ului românesc, iar fanii să s-au întrebat în ultima vreme cine este cel care i-a furat inima acesteia și de ce a stat ascuns atât de mult timp.

După relația avută cu Cristi, tatăl copilului ei, Andreea Mantea și-a ținut viața personală departe de lumina reflectoarelor și de gurile rele.

Totuși, această singurătate a vedetei a trezit speculații cu privire la o împăcare cu fostul iubit sau o nouă dragoste. Acum însă, adevărul a ieșit la iveală.

Vedeta Kanal D este împreună cu un bărbat de aproximativ 5 ani, iar Andreea Mantea pare deja să aibă inelul pe deget.

”Nu este băiat de bani gata”

Surse din anturajul Andreei Mantea au delarat că bărbatul misterios ar lucra și el în televiziune și nu este un ”băiat de bani gata și nici super afacerist”.

”Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune!”, a declarat sursa citată, potrivit ceao.ro.

De asemenea, cei doi par să se înțeleagă atât de bine, încât pe degetul Andreei ar fi apărut deja un inel de logodnă.

”Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată”, a mai spus sursa citată.

Revista Presei