Cine este iubitul celebru al Danei Budeanu. Este mai tânăr decât ea

dana budeanu

Dana Budeanu este fără doar și poate noul fenomen din online. După ce a fost dată afară de la Pro Tv, unde avea rubrica Verdict, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, aceasta s-a reinventat și a devenit o voce extrem de puternică pe rețelele de socializare și youtube.

Aceasta vorbește rar despre viața ei amoroasă și în prezent nu se știe dacă are un iubit. Însă pentru o bună perioadă de timp a avut o relație cu Iulian Moga, fratele lui Marius Moga. Cei doi erau foarte des împreună în urmă cu aproximativ 5-6 ani și nu păreau că se vor despărți vreodată.

Cu cine a mai fost căsătorită Dana Budeanu

Iulian Moga era la acel moment cel mai în vogă regizor de videoclipuri și chiar dacă era mai tânăr decât Dana Budeanu cu câțiva ani, părea că are gânduri serioase. Brusc, cei doi nu au mai fost în atenția presei ca și cuplu, ceea ce probabil înseamnă că s-au despărțit.

În trecut, Dana Budeanu a fost căsătorită cu Radu Budeanu, patronul CanCan, Ciao, Gândul, dar și alte site-uri mai mici. Divorțul dintre cei doi a fost unul cu scandal și se pare că s-a întâmplat din cauza unei alte femei. De altfel, în prezent Radu Budeanu este căsătorit cu Cristina Săvulescu, și ea tot designer de modă.

Revista Presei