Cine este Lorelei Bratu de la Asia Express? Câte kilograme are aceasta

de:
14 sept. 2021
Cine este Lorelei Bratu de la Asia Express? Câte kilograme are aceasta

Începe Asia Express în curând, însă câți dintre voi știți câte ceva despre noii concurenți? Lorelei Bratu spre exemplu are o poveste de viață impresionantă și are un stil aparte care a ajutat-o să se remarce.

Lorelei Bratu are 31 de ani și a început totul pe Instagram, locul unde promovează frumusețea indiferent de numărul de kilograme. Cu alte cuvinte, tânăra  încearcă să le inspire pe femei să nu mai fie complexate de cum arată și să își trăiască viața așa cum vor.

Cu ce se ocupă Lorelei Bratu

I-a reușit oare? Încă nu știm, cert e că viața a făcut-o să își dorească mai mult de la ea. La un momendat, ea mărturisea că și-a dorit mereu să arăte precum femeile din reviste, însă în timp și-a dat seama că nu trăiește suficient ci doar își dorește să ajungă undeva.

Are 83 de kilograme, însă nu mai are niciun complex față de greutatea sau de aspectul ei fizic ci preferă să se simtă bine în pielea ei.

”Mi-am petrecut multi ani din viata dorind sa slabesc si incercand sa arat ca femeile pe care le vedeam in reviste. In tot acest timp, eram atat de focusata pe felul cum arata corpul meu, incat amanam sa fac lucrurile pe care le visam. Imi spuneam ca voi merge in vacanta cand voi fi slaba, ca voi purta fusta scurta cand voi fi slaba. Iar la un moment dat, mi-am dat seama ca, poate, nu voi fi slaba niciodata si ca vreau sa traiesc aici si acum”, scria Lorelei Bratu pe Instagram.

Stilul ei a făcut-o să devină cel mai cunoscut model plus-size din România, iar acum experiența Asia Express cu siguranță o va face să se remarce și mai mult. Ea consideră că provocarea nu are legătură cu înălțimea, sau greutate ci cu încrederea.

Lorelei Bratu va putea fi văzută în Asia Express 4, alături de designerul vestimentar Mihai Zarug.