Cine este mama lui Fuego? Puțini știu cum arată cea care i-a dat viață

A venit sezonul lui Fuego. Artistul face furori pe scenă, iar lumea îl iubește pentru colindele lui, care îți ajung la suflet. Deși este văzut, mai mereu, în compania doamnei Irina Loghin, pe care o vede ca pe o mamă, vedeta are o mamă adevărată. Puțini o cunosc.

Fuego nu s-a prea afișat cu mama sa până acum. Artistul a preferat să o țină departe de lumina reflectoarelor, de aceea, mulți au crezut că Irina Loghin ar fi mama sa, lucru total fals.

„Într-adevăr, după ce am lansat proiectul Mama şi fiul’, multă lume m-a perceput ca fiind băiatul doamnei Irina Loghin. M-a onorat comparaţia. După cum am mai spus, eu sunt copilul cu mai multe mame. Dar una singură este cea care m-a format, care mi-a oferit totul şi care mi-e în continuare sprijin în momentele grele. Mama mea este fericită să ştie că sunt iubit părinteşte de atât de multe persoane, iar alăturarea părintească lângă Irina Loghin a făcut-o fericită’, a declarat artistul într-un interviu pentru Click.ro, în urmă cu câțiva ani.

Cântărețul a postat mai multe imagini cu cea care i-a dat viață, sursa lui de inspirație.

Mama lui se numește Eugenia Surugiu

”Astăzi este ziua celei care mi-a dat viață, m-a crescut, m-a format, mi-a oferit lumina viselor și m-a lăsat să zbor în lume, cu toate bucuriile mele, clădind pe lacrimile ei, pe împlinirile și sacrificiile ei, o viață de artist. Mama mea, Jeni, împlinește azi o vârstă frumoasă și chiar dacă nu-i pot fi aproape, după ce-am sunat-o azi noapte, m-am gândit să-i scriu aceste rânduri aici, pentru că știu sigur că prietenele ei îi vor citi. Dragă mamă, sunt firești toate mulțumirile și dragostea mea! Deja e istorie faptul că sunt ce sunt datorită ție! Dar nu ți-am spus niciodată că m-ai inspirat, că munca ta, sacrificiile tale și ale tatei m-au făcut să zbor, să vreau, să lupt și să reușesc să-mi împlinesc visele, dar și să vă fac vouă o viață mai bună! Te iubesc, mamă și crede-mă că nu voi avea vreodată suficiente cuvinte să-ți mulțumesc! Să-mi trăiești mult și bine!”, a scris artistul.

‘Nu ştiu alte mame cum sunt, dar eu îmi văd toată viaţa în Cipri al meu. Pentru că mi-e sprijin, alinare, încântare. Şi aş împodobi bradul în fiecare iarnă cu el, mi-e dor să o mai fac. Deşi de 15 ani, decembrie este o lună plină pentru el, mă bucur că reuşim să avem sărbători în familie. Luna ianuarie o destinăm relaxării, vizitând împreună cele mai frumoase locuri ale lumii!’, a declarat Eugenia Surugiu, mama lui Fuego tot pentru Click!.

Revista Presei