Cine este mama lui Gigi Becali? E incredibil cum arată femeia care i-a dat viață

17 feb. 2020
Cine este mama lui Gigi Becali? E incredibil cum arată femeia care i-a dat viață

Gigi Becali este unul dintre cei mai senzaționali oameni din România. La fel este și mama sa. Milionarul a vorbit, în repetate rânduri, despre femeia care i-a dat viață.

Totuși, puțini știu cum arată mama latifundiarului din Pipera. Alexandrina este o femeie cu frică de Dumnezeu. De nenumărate ori, aceasta a fost surprinsă la biserică. Deși are 88 de ani, femeia nu lipsește de la slujbă.

Mama lui Becali se îmbracă, de obicei, în negru, pentru că ține doliu după soțul său, dar și pentru fiica sa, sora lui Gigi, Dorina.

Ea este cea care ține familia unită

Alexandrina este un lider pentru familia sa și o ține mereu unită. Fiul său a moștenit calitățile sale. Aceasta oferă bani și alimente săracilor. Becali spunea că mama sa este o femeie foarte iubitoare.

“Mama este o femeie foarte iubitoare. Şi a fost foarte blândă cu mine în copilărie. Nu m-a lovit niciodată. Era croitoreasă şi îmi croia cele mai frumoase haine. Toată familia îşi dădea viaţa pentru mine. De la tată, surori, mamă, bunică. Eram ca un înger pentru ei. Tata mi-a dat o singură dată o palmă pentru că am scăpat oile.

S-a simţit foarte vinovat pentru că mi-a spart un dinte şi am plâns amândoi. Am decis atunci să nu îi spunem mamei ca să nu o supărăm. Erau şi lucruri pe care nu le tolerau. Nici mama nici tata nu erau de acord cu minciuna. Tata spunea că adevărul şi dreptatea sunt cele mai bune arme.

Ţineau foarte mult ca lucrurile să fie corect făcute. Era nenorocire dacă se întâmpla să mint, dar nu se întâmpla.”, a declarat latifundiarul.

Gigi Becali o divinizează

Femeia e dătătoare de viaţă. De aceea, cea mai mare iubire şi cel mai mare respect le am pentru femei. Mama este cea care m-a ţinut în pântec nouă luni. Sunt bucată din ea. Când o doare ceva, mă rog la Dumnezeu să îi ia durerea şi să mi-o dea mie.

Pe de altă parte, regula dată de Sfânta Scriptură, pe care eu am regăsit-o în relaţia dintre părinţii mei, este ca femeia să fie supusă bărbatului. Ca să înţelegi: noi, bărbaţii, ar trebui să fim pentru femei cum e Hristos pentru Biserică. Da! Dar trebuie să vă iubim cum Hristos a iubit Biserica.

Asta fac eu. Şi pe mama, şi pe soţia mea, şi pe fetele mele le iubesc cum iubeşte Hristos Biserica şi mi-aş da viaţa pentru ele. Însă trebuie să fie supuse bărbatului. Aceasta e şi dinamica pe care am văzut-o şi între părinţii mei. Mama era de o frumuseţe răpitoare. Tata îi dădea şi luna de pe cer. Era un bărbat capabil şi muncitor.”, mărturisea omul de afaceri.