Cine este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities! Ea o va înlocui pe descalificata Olga Verbițchi. Kanal D a surprins cu alegerea făcută

13 sept. 2021
Cine este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities! Ea o va înlocui pe descalificata Olga Verbițchi. Kanal D a surprins cu alegerea făcută

Sâmbătă a avut loc prima gală Bravo, ai stil! Celebrities, de la ora 22.00, însă cifrele de audiență nu au fost deloc spectaculoase. Kanal D s-a clasat abia pe locul 4 în topul televiziunilor, după Antena 1, PRO TV și surpriză, România TV. Puțin peste 500.000 de telespectatori au ales să se uite la emisiunea prezentată de Ilinca Vandici.

Show-ul a marcat și o surpriză de proporții. Una dintre concurentele, care se bucura de cea mai mare simpatie a publicului, a fost descalificată. Este vorba despre Olga Verbițchi. Basarabeanca în vârstă de 20 de ani spunea că se simte ca într-un vis pentru că face parte din producția de la Kanal D.

Doar că la doar trei zile de la debut, Ilinca Vandici a anunțat că aceasta a fost descalfificată și că o nouă concrentă îi va lua locul. Prezentatoarea nu a spus motivul clar pentru care tânăra a fost eliminată din competiție, iar asta i-a cam înfuriat pe fani, care au început deja să speculeze pe subiect.

Cine este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Între timp, Kanal D vrea să crească audiențele, iar în show vor include un nume bombă. Abia miercuri îl vor difuza pe post, iar noi nu dorim să stricăm surpriză, însă în mod cert publicul va fi încântat pentru că va face spectacol.

Celelalte opt concurente rămase în lupta pentru titlul de Cea mai stilată femeie a anului nu sunt deloc încântate de noua lor colegă. Toate au rămas mască atunci când au văzut-o intrând în platou.

Din juriul emisiunii fac parte Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și nou venitul Tibi Clenci. Se simte, însă mult lipsa lui Cătălin Botezatu care ridica audiențele. Practic acesta era cel mai bun specialist în materie de modă, iar fără el se scade totuși mult din valoarea evaluărilor.