Cine este noua iubită a lui Dani Oțil! A participat la o emisiune matromonială celebră

dani otil razvan simion

După despărțirea de Mihaela Rădulescu, Dani Oțil spunea că durerea este atât de mare, încât chiar i-a trecut prin gând să se sinucidă. Desigur că momentul depresiei a fost unul intens, dar pasager. Totuși a urmat o lungă perioadă de timp în care prezentatorul de la Neața cu Răzvan și Dani, nu s-a mai legat afectiv de nicio femeie.

Asta până când a cunoscut-o pe Gabriela Prisăcariu, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Câștigătoarea de la ‘Supermodels by Cătălin Botezatu’ a participat, însă, în urmă cu cinci ani, la o emisiune matrimonială. Avea doar 22 de ani la acel moment.

Ce spunea Gabriela în urmă cu cinci ani

‘Din moment ce sunt scorpie, e mai greu să se apropie băieții de mine. Băieții fug de femeile frumoase și deștepte. În general, le plac femeile proaste, să le sucească cum vor ei pe degete. Am întâlnit foarte mulți bărbați care… Nici nu sunt pregătită pentru… Am 22 de ani. Nu am un răspuns pentru această întrebare (de ce este singură, n.r.). Probabil că sunt mai pretențioasă, foarte pretențioasă. Și… nu-mi place să am în jurul meu orice bărbat. Am întâlnit și bărbați care mi-au spus – ești și frumoasă și tânără, tu o să-mi dai papucii repede, așa că mai bine ți-i dau eu ție. Le este frică să pună suflet’, a povestit Gabriela la ‘Te vreau lângă mine’, emisiune moderată la acea vreme de Gabrila Cristea și difuzată de Kanal D.

Actuala iubită lui Dani Oțil a apărut pentru o scurtă perioadă și în emisiunea ‘Vulturii de noapte’. Gabriela Prisacariu era asistenta lui Victor Slav, iar în emisiune se afișa îmbrăcată destul de sumar.

Revista Presei