Cine este noua iubită celebră a lui Brad Pitt! Are 31 de ani și este superbă

brad pitt

Deși s-a zvonit că Brad Pitt s-a împăcat cu prima soție, Jennifer Aniston, ba chiar la un moment dat se vorbea și despre o revenirea a Angelinei Jolie la domiciliul conjugal, iată că lucrurile nu stau deloc așa.

Presa de peste ocean insistă că celebrul actor american are o nouă iubită acum, în persoana Aliei Shawkat, care a fost surprinsă de mai multe ori în timp ce pleca de la reședința lui Brad Pitt. Aceasta are 31 de ani și este de profesie tot actriță.  Ea s-a remarcat cu rolul din serialul „Arrested Development”, galonat cu mai multe premii Emmy la capitolul comedie.

Cuplul nu se ascunde?

”Petrec mult timp împreună. Locuiesc la distanță de 10 minute unul de celălalt, așa că Alia merge oricând are chef să fie amândoi, să se relaxeze”, a declarat o sursă pentru UsWeekly.

”Îi este alături la studio, îl ajută să dezvolte anumite proiecte și invers. Sunt mereu împreună, la evenimente de artă, concerte sau iau masa în oraș”, a insistat aceeași sursă.

Brad Pitt nu a mai fost implicat în nicio relație serioasă după divorțul de Angelina Jolie, din 2016 și nici despre aceasta nu se știe dacă este una care chiar să conteze.

Revista Presei