Cine este noua iubită celebră a lui Victor Slav! Cu cine a înlocuit-o definitiv pe Bianca Drăgușanu

relatie-victor-slav-326053

Victor Slav a avut o relație de lungă durată cu Anda Adam și toată lumea îi vedea căsătoriți. Doar că fostul prezentator Meteo de la Pro Tv s-a îndrăgostit nebunește de Bianca Drăgușanu. Cei doi s-au și căsătorit și au împreună o fetiță. Blonda, însă l-a pus mereu pe planul doi și l-a înșelat cu alți bărbați.

A început cu fotbalistul Andrei Cristea și apoi a continuat cu Tristan Tate și Alex Bodi. Cu acesta din urmă s-a și căsătorit, iar mai nou divorțează și se împacă lunar. În toată această perioadă, Victor Slav s-a dedicat proiectelor Kanal D, care au luat sfârșit după ce acesta a fost prins beat la volan.

Cine este noua iubită a lui Victor Slav

El a încercat mai multe relații pentru a o înlocui pe Bianca. Mai întâi a fost Raluca Silea, iar acum a ales o blondă celebră pe malul Dâmboviței.

Aceasta seamănă cu fosta soție, cel puțin din câteva puncte de vedere. Este înaltă, slabă și are multe operații estetice la activ.

Actuala iubită a lui Victor Slav lucrează la hostess la o terasă și o cheamă Ela. De altfel, sunt mulți cei care o cunosc fiindcă aceasta nu trece neobservată pe niciunde și are mare grijă de aspectul ei fizic, la fel ca și Bianca Drăgușanu.

”Ne înțelegem foarte bine. Am dus și încă ducem pandemia împreună. Avem planuri mari împreună. Trebuie să ne reinventăm și vrem să demarăm niște business-uri online. Da, am prezentat-o familiei. Este o relație normală. Familia mea o cunoaște. Încercăm să nu scoatem această relație în evidență. Ea este o fată normală și nu dorește să iasă în evidență”, a declarat Victor Slav pentru cancan.ro.

Revista Presei