Cine este noua iubită celebră a Războinicului Marius Crăciun, de la Survivor România. În trecut a avut o relație cu Diana Belbiță

03 aug. 2021
Cine este noua iubită celebră a Războinicului Marius Crăciun, de la Survivor România. În trecut a avut o relație cu Diana Belbiță
Marius Crăciun

Marius Crăciun a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci din competiția Survivor România. Acesta a ajuns până aproape de finală și s-a clasat pe locul 3 la general, însă în mod cert a cucerit inimile multor femei.

Același lucru s-a întâmplat și când a fost concurent în reality show-ul Ferma, de la PRO TV. Doar că la acel moment, Diana Belbiță, luptătoare MMA și fostă concurentă Exatlon, l-a cucerit foarte rapid. Deși cei doi au spus mereu că sunt doar prieteni, nimeni nu i-a crezut ținând cont de ipostazele în care au fost filmați.

Diana Belbiță a plecat în Canada

Doar că Diana Belbiță a prins un contract foarte bun în Canada și a plecat acolo, unde deja a progresat enorm în carieră. La doar 25 de ani, ea este singura româncă din istorie campioană MMA, care în plus a obținut o victorie răsunătoare în UFC.

Despre Marius Crăciun s-a spus la scurt timp după ce s-a terminat Survivor România că ar fi într-o relație cu Irisha, fostă Faimoasă și fostă concrentă la Bravo, ai stil!, doar că ambii au ținut să clarifice lucrurile.

Cine este noua iubită a lui Marius Crăciun

„Mulți și-ar dori ca noi să fim împreună, dar nu suntem împreună. Știu că v-ați dorit, avem o chimie energetică, o chimie la alt nivel. Ne înțelegem foarte bine, dar nu suntem împreună. Fetelor, săriți pe el! E liber!”, a transmis Irisha, în mediul online, care pare că avea ceva păreri de rău.

Marius Crăciun se pare că are deja o iubită. O creatoare de conținut din mediul online, o blondă destul de populară pe Instagram. Cei doi au fost văzuți la mare, în ipostaze tandre, semn că relația este încă în faza incipentă, a fluturașilor.