Cine este prima iubită a lui Ștefan Bănică Jr.? Este o celebră jurnalistă. N-o să-ți vină să crezi!

stefan banica

Ștefan Bănică Jr. este cunoscut pentru relațiile sale. Artistul a fost de mai multe ori căsătorit, dar relațiile au eșuat din varii motive. De altfel, puțini știu cine este prima soție a cântărețului.

Este vorba despre Cristina Țopescu, fiica fostului comentator sportiv Cristian Țopescu. Fosta prezentatoare a Știrilor Focus Prima TV și Ștefan Bănică au avit o relație în anii 90 și s-au căsătorit. Ulterior, cei doi și-au spus adio.

Vedeta mărturisea că fostul său iubit era foarte gelos și impulsiv.

”Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătarie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă.”, a declarat Cristina Țopescu în cadrul unui interviu.

Ștefan a mai fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu și cu Andreea Marin. Acum, artistul formează un cuplu cu Lavinia Pîrva. Cei doi sunt împreună din 2013. Sotia sa a adus pe lume, în urmă cu 6 luni, un băiețel, pe nume Alexandru.

Cum arată soția lui Ștefan Bănică Jr, la 6 luni de când a devenit mamă. Lavinia este într-o formă de invidiat

„Astăzi este o zi importantă pentru mine. Îngerașul meu a împlinit 6 luni. Este băiețel mare, este ager, haios și cred că este și foarte talentat. Îi doresc numai zile senine și pline de frumos, de bunătate, de realizări și înțelepciune. Îl iubesc cu toată ființa mea. Este un sentiment care nu se poate exprima în cuvinte. Este un sentiment Dumnezeiesc!”, a scris mămica pe rețelele sociale.

Revista Presei