Cine este și cu ce se ocupă fosta soție a lui Radu Vâlcan! Arată fabulos la 50 de ani

radu-valcan

Radu Vâlcan este una dintre cele mai cunoscute și invidiate vedete din România. Are o relație perfectă cu Adela Popescu, însă puțină lume știe trecutul său.

Cine este și cu ce se ocupă fosta soție a lui Radu Vâlcan!

Ei bine, Radu Vâlcan a mai fost căsătorit o dată. Puțină lume știe acest amănunt. S-a aflat însă cine este fosta soție a vedetei și cu ce se ocupă aceasta.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în 2016 și au devenit părinții a doi băieți superbi, Alexandru și Andrei. Relația lor este una atât de sudată și de frumoasă încât par împreună de o veșnicie, dat puțini sunt cei care cunosc faptul că prezentatorul TV nu se află la primul mariaj.

La doar 20 de ani, Radu s-a îndrăgostit de o femeie mai în vârstă decât el, Tereza, care era și atunci, ca și acum, o femeie de afaceri. Distinsă, inteligentă și extrem de frumoasă, femeia i-a furat imediat mințile carismaticului prezentator. După mai puțin de un an de relație, cei doi erau deja căsătoriți.

Mariajul lor nu a durat, însă, foarte mult. După numai patru ani de când au spus DA, Radu Vâlcan și Tereza au divorțat de comun acord.

„Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa.

Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti”, spunea vedeta Antenei 1 atunci.

La trei ani de la divorț, Tereza s-a recăsătorit cu un grec bogat, Dimitris Tranakas, iar împreună conduc una dintre cele mai mari companii de advertising din Romania.

Deși are 50 de ani, Tereza arată extrem de bine. Naturală, cu ochii verzi și un ten impecabil, femeia de afaceri ar putea concursa cu ușurință cu orice femeie de 35-40 de ani.

Tereza Tranakas este o prezență constanță la cele mai mari evenimente mondene ale anului, precum Gala Femeilor de succes, ori petrecerea aniversară a revistelor glossy din România, conform impact.ro.

Revista Presei