Cine este și cu ce se ocupă viitorea soție a lui Boris Johnson. Este cu 23 de ani mai tânără decât premierul britanic

de: Ana Toma
24 mai 2021
Cine este și cu ce se ocupă viitorea soție a lui Boris Johnson. Este cu 23 de ani mai tânără decât premierul britanic
Boris Johnson

Boris Johnson a așteptat și el cu nerăbdare ridicarea restricțiilor din Marea Britanie pentru a-și putea oficializa relație cu logodnica sa. Cei doi sunt împreună de câțiva ani, iar clopotele de nuntă deja se aud.

Vârsta nu este un impediment pentru premierul britanic, mai ales când vine vorba de iubire. La 56 de ani acesta își va unii destinul cu Carrie Symonds, în vârstă de 33 de ani.

Când se căsătorește premierul Johnson

Se grăbesc, însă pandemia i-a cam încetinit. Cu toate acestea, Boris Johnson și Carrie Symonds au trimis deja invitațiile pentru nunta care va avea loc în luna iuli 2020. Deși s-au logodit încă din 2019, pandemia le-a cam influențat planurile, însă în final, cei doi au decis să mai aștepte.

Cât despre ceremonie, nu este încă clar unde se va organiza, însă sunt șanse mari să fie găzduită chiar pe proprietatea prim-ministrului din Buckinghamshire sau în parcul safari Port Lympne din Kent, unde lucrează Symonds.

Cuplul Johnson și Symonds este primul cuplu care nu este încă căsătorit, dar trăiește în Downing Street din 2019, de la anunțarea logodnei.

Boris Johnson și logodnica sa, Carrie Symonds

Cine este viitoarea soție a lui Boris Johnson

Carrye Symonds are 33 de ani și este cea mai tânără parteneră a unui premier britanic din ultimii 173 de ani. Chiar dacă este încă în ascensiune din punct de vedere profesional, logodnica lui Boris Johnson s-a bucurat de o carieră politică de succes.

Ea a lucrat ca parte a echipei de campanie care a ajutat la realegerea lui Johnson, în 2012, în funcția de primar al Londrei. Propunerea de căsătorie a venit în timpul unei vacanțe în Caraibe în urmă cu doi ani, în 2020 însă, viața lor s-au umplut de culoare. Cei doi au anunțat logodna, dar și sarcina în același timp.

Boris Johnson a mai fost căsătorit cu Marina Wheeler, alături de care are doi fii şi două fiice, divorțul celor fiind încheiat chiar în urmă cu puin timp. Fiul lui Johnson cu Symonds, Wilfred, pe de altă parte, s-a născut în luna aprilie a anului trecut.