Cine este și cum arată actuala iubită a celebrului Adrian Sârbu, fostul șef al Pro Tv. Este cu 30 de ani mai tânără decât el

de: Ana Toma
08 mai 2021
Cine este și cum arată actuala iubită a celebrului Adrian Sârbu, fostul șef al Pro Tv. Este cu 30 de ani mai tânără decât el
Adrian Sârbu

Adrian Sârbu se poate lăuda ca fiind un om împlini din punct de vedere amoros, dar și finanicar. Chiar dacă este o persoană destul de discretă, frumoasa parteneră a fostului patron de la Pro nu a trecut neobservată.

Adrian Sârbu are 66 de ani, iar partenera sa de viață are 32 de ani, însă diferența de vârstă nu pare să conteze atunci când povestea de dragoste este una intensă.

Cine este iubita lui Adrian Sârbu

Cristina Iacob este iubita misterioasă a lui Adrian Sârbu. Cei doi sunt împreună din anul 2012 și fiecare activează într-un domeniu complet diferit. Cristina este o regizoare de excepție, numele ei fiind cunoscut de persoanele care activează în domeniu.

Chiar dacă are o iubită tânără, Adrian Sârbu are grijă să o țină departe de lumina reflectoarelor. Cei doi sunt discreți, așa că bârfele sau comentariile cu privire la viața lor privată sunt aproape inexistente.

Dacă unele cupluri se căsătoresc după doar un an sau doi de relație, Adrian Sârbu și Cristina Iacob însă nu au făcut pasul așteptat de toată lumea. Chiar dacă sunt împreună de mai bine de nouă ani de zile, cei doi nu sunt încă căsătoriți și nici nu au copii.

Adrian Sârbu și iubita sa, Cristina Iacob

Ce spune Cristina Iacob despre relația cu Adrian Sârbu

În urmă cu ceva timp, iubita lui Adrian Sârbu a vorbit despre viața sa personală. Aceasta a mărturisit că este regizoare și preferă să rămână în spatele camerei inclusiv în viața reală. Mai mult de atât, Cristina Iacob susține că relația sa cu Adrian Sârbu este una normală, iar planuri de nuntă încă nu există.

”Sunt regizor de film, viaţa mea personală e una de om normal şi nu interesantă. De asta sunt regizor, pentru că îmi place să stau în spate, nu în faţă“, mărturisea Cristina Iacob pentru ring.ro.

De asemenea, regizoarea s-a abținut de la orice fel de detaliu sau comentariu legat de viața ei privată, mărturisind că trăiește ceva ”simplu și normal”.

Nu e nimic de povestit, e ceva foarte simplu şi normal. Suntem doi oameni normali. Dacă şi când va fi nunta, doar Dumnezeu poate să ştie. Am un prieten cu foarte mult umor care spune că nu înţelege de ce se urează «Casă de piatră!» pentru că, la fel ca în cântecul din grădiniţă, «Podul de piatră s-a dărâmat/A venit apa şi l-a luat»… Şi el urează «Casă de rahat!», tocmai ca să nu-şi bage nimeni nasul în ea”, mai spunea iubita lui Adrian Sârbu.