Cine este și cum arată actualul iubit al Andreei Mantea. Vedeta Kanal D nu se mai ascunde

de: Ana Toma
14 apr. 2021
Cine este și cum arată actualul iubit al Andreei Mantea. Vedeta Kanal D nu se mai ascunde
Andreea Mantea

Andreea Mantea s-a ascuns multă vreme de fanii săi. După ce s-a despărțit de Cristi Mitrea, tatăl băiețelului său, vedeta nu a mai fost vădută în compania altui bărbat. Mai mult de atât, ea doar mărturisea că este într-o relație și este extrem de fericită alături de partenerul său.

De luni de zile se știe că Andreea Mantea formează un cuplu cu un bărbat misterios. Nimeni nu știe cum arată, însă se cunoaște doar faptul că relația lor merge din ce în ce mai bine, vedeta având deja inelul de logodnă pe deget.

Cum arată iubitul Andreei Mantea

Deși a făcut eforturi mari pentru a-l ține departe de camerele foto, Andreea Mantea s-a răsucit și a decis să facă publică o imagine cu ea și cu partenerul său, însă nu orice fel de imagine.

Vedeta de la Kanal D a postat o fotografie cu un inel, semnă că a fost cerută în căsătorie deja. De asemenea, aceasta a mai postat o fotografie alături de iubitul ei. Cei doi s-au pozat sărutându-se, însă imaginea este atât de întunecată încât nimeni nu-l poate recunoaște pe iubitul misterios al vedetei.

Fanii au luat cu asalt imaginea imediat după publicarea ei. Toată lumea s-a bucurat să o vadă pe Andreea Mantea fericită, iar atunci vedeta nu a mai postat nimic care să facă referire la bărbatul din viața ei.

Cu taote acestea, în mai multe story-uri, dar și filmări ale vedetei, se poate observa că aceasta are companie, după voce, dar și după atitudinea ei, însă fața iubitului rămâne încă un secret pentru publicul larg.

Cine este iubitul Andreei Mantea

Imaginea lui nu există, însă se știu câteva lucruri despre iubitul Andreei Mantea, dar și despre relația pe care cei doi o au. Surse din anturajul vedetei au mărturisit că Andreea Mantea este într-o relație cu partenerul ei de aproape cinci ani de zile.

Bărbatul din viața vedetei a fost descris ca fiind un om cu bun simț, care este înebunit după vedetă din toate punctele de vedere. La capitolul finanțe, iubitul vedetei nu este un super afacerist, însă lucrează în același domeniu cu iubita sa.

Practic, după mai multe eșecuri amoroase, vedeta a reușit să își găseasă liniștea în brațele unei persoane care o iubește cu adevărat, după cum spun sursele citate.

„Andreea are iubit, de 4-5 ani, şi este foarte fericită. Băiatul chiar o iubeşte. E un tip simplu, educat, cu mult bun simţ şi care o iubeşte, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata şi nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Şi el lucrează în televiziune!

Sunt de 4-5 ani împreună şi se înţeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut şi un inel de o perioadă, şi da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-şi pune viaţa sentimentală pe tavă şi nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită şi liniştită! A găsit la băiatul acesta fix ce cauta: iubirea curată şi adevărată”, au declarat surse din anturajul prezentatoarei de la Kanal D pentru ciao.ro.